Μενού

Αυτό το χάσκυ ήταν αλυσοδεμένο για όλη του τη ζωή. Προσέξτε τώρα τις αντιδράσεις του, όταν τρέχει ελεύθερο για 1η φορά!

Shares 600

Χάσκι Η αιχμαλωσία είναι ο χειρότερος εφιάλτης του καθενός. Το συναίσθημα της ελευθερίας, να κινούμαστε και να απολαμβάνουμε τη φύση, δεν διαφέρει για τα ζώα απ” ό,τι για τον άνθρωπο. Είναι πέρα από την κατανόηση και τη λογική ότι οι άνθρωποι είναι ικανοί να διαπράξουν βάναυση σκληρότητα, είτε μεταξύ τους είτε προς το ζωικό βασίλειο.

Αυτή είναι η ιστορία ενός όμορφου χάσκι, του Biscuit, ο οποίος βρέθηκε αλυσοδεμένος δίπλα στο νεκρό αδελφό του που είχε παγώσει μέχρι θανάτου από την αμέλεια των αφεντικών του. Ευτυχώς, ο Biscuit βρέθηκε πριν είχε και αυτός μια τέτοια τραγική κατάληξη. Σκυλιά που είναι αλυσοδεμένα όλη τους τη ζωή μπορεί να αντιμετωπίσουν τεράστια δυσκολία προσαρμογής στην ελευθερία. Η εμπιστοσύνη προς τους ανθρώπους έρχεται σιγά-σιγά και πρέπει να γίνει σταδιακά.

Ο Biscuit βρέθηκε σε ένα κτήμα του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Michael Vick, ο οποίος έβαζε τα σκυλιά να παλεύουν για να βγάλει λεφτά. Ευτυχώς οι αρχές ανακάλυψαν τις φρικτές του πράξεις και τον σταμάτησαν. Το βίντεο που πρόκειται να παρακολουθήσετε παρακάτω δείχνει τη στιγμή που ο Biscuit τρέχει ελεύθερος για πρώτη φορά.

fanpage.gr

loading...
Shares 600

Σχόλια


Read more:
Close