Μενού

Αυτή η σκυλίτσα δεν είχε ποτέ δικά της κουταβάκια. Μια μέρα όμως το μητρικό της ένστικτο την οδήγησε…

Shares 150

Σκύλος κουτάβια Πριν χρόνια μια σκυλίτσα υιοθέτησε ένα παράξενο ορφανό ζωάκι. Δείτε πως είναι οι δυο τους σήμερα!

Το βάθος της συμπόνιας που έχει το ένα ζώο για το άλλο, όταν ανήκουν σε διαφορετικά είδη, πάντα με εκπλήσσει. Το παρακάτω συγκινητικό βίντεο δείχνει την ιστορία του μικρού Ponchu του οπόσουμ, του οποίου η μαμά σκοτώθηκε από αυτοκίνητο όταν ήταν νεογέννητο.

Ο Ponchu εντοπίστηκε από διασώστες ζώων, όταν το νεογέννητο είχε κολλήσει στο πλευρό της μαμάς του που είχε χτυπηθεί από αυτοκίνητο. Σε εύθραυστη κατάσταση, και με μικρή πιθανότητα να ζήσει, ο μικρός Ponchu ήταν τυχερός που τον βρήκαν. Δέχτηκε κτηνιατρική βοήθεια, τον έφεραν ξανά στη ζωή, αλλά ο μικρός γλυκός τυπάκος ήταν ορφανός, μέχρι που ήρθε  η Hantu.

Το λευκό γερμανικό ποιμενικό, μια μάλλον απίθανη μητέρα για το οπόσουμ, δεν είχε δικά της κουταβάκια. Φαίνεται ότι η ανάγκη της να αναθρέψει κάποιον συνάντησε την ανάγκη του  Ponchu για μητρική φιγούρα, και ένας δεσμός γεννήθηκε. Ο Ponchu κολλούσε στο πλευρό της Hantu όπως και με τη μητέρα του! Οι δυο τους έφεραν ανακούφιση και ευτυχία ο ένας στον άλλο. Μέχρι σήμερα, χρόνια μετά, είναι αχώριστοι! Αν και μεγαλύτερος, ο Ponchu ακόμα κολλάει στο πλευρό της όταν περπατάνε στο δάσος.

Αυτό είναι κάτι που πρέπει να δείτε. Το απόσπασμα του Ponchu και της Hantu θα σας φανεί τόσο συγκινητικό και απλά αξιολάτρευτο. Είναι ένα βίντεο που θα σας φτιάξει τη μέρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ αυτή την ιστορία αγάπης και συμπόνιας με τους φίλους και την οικογένειά σας στο Facebook.

Fanpage.gr

Shares 150

Σχόλια


Read more:
Close