Μενού

Αυτή είναι ίσως η χειρότερη περίπτωση κακοποίησης σκύλου που έχουμε δει ποτέ. Η τεράστια αλλαγή του όμως μας έφτιαξε τη μέρα!

Shares 5K

κακοποίηση σκύλων κακοποίηση αδέσποτων Ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων στο Brockton της Μασαχουσέτης έμειναν άναυδοι: δεν είχαν ξαναδεί ένα σκυλί σε τόσο άσχημη κατάσταση που να είναι ζωντανό. Το ζώο τριγυρνούσε τους δρόμους με ανοιχτές πληγές. Τους πήρε αρκετό χρόνο για να το πλησιάσουν και να τον εξετάσουν.

Μόνο τότε κατάλαβαν την έκταση της φρίκης που είχε βιώσει ο σκύλος αυτός.

κακοποίηση σκύλων κακοποίηση αδέσποτων

Έπλυναν τον σκύλο και τις πληγές του. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης, κατάλαβαν πως ήταν περίπου 1 έτους. Αλλά ήταν πολύ αδύνατος για το μέγεθός του. Πρέπει να είχε περάσει πολύ άσχημα και τώρα χρειαζόταν πολύ αγάπη και καλό φαγητό.

κακοποίηση σκύλων κακοποίηση αδέσποτων

Αρχικά, ήταν πολύ φοβισμένος από τους διασώστες, αλλά γρήγορα άρχισε να τους εμπιστεύεται και να θέλει να τους φιλήσει. Κατάλαβε πως ήταν σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Ήταν τόσο ενθουσιασμένος που δεν μπορούσε να σταματήσει να κουνάει την ουρά του και τελικά άρχισε να την ματώνει.

κακοποίηση σκύλων κακοποίηση αδέσποτων

H Alyssa Ellman που δούλευε στο καταφύγιο που τον μετέφεραν είπε: “Όταν τον είδα, ήθελα να βάλω τα κλάματα. Μου ράγισε την καρδιά που ήταν στην κατάσταση αυτή. Από τότε όμως έχει πάρει αρκετά κιλά και θα βρει σύντομα μία οικογένεια για να τον υιοθετήσει. Παρόλο που κουβαλάει πάνω του τα σημάδια του παρελθόντος, είναι ένας πολύ όμορφος σκύλος.”

κακοποίηση σκύλων κακοποίηση αδέσποτων

Δεν χρειάζεται πια να είναι μόνος του! Έχει ένα μεγάλο κρεβάτι και πολύ φροντίδα. Δείτε πόσο χαρούμενος είναι πια! Ελπίζουμε να μπορεί να ξεχάσει ότι έχει συμβεί.

κακοποίηση σκύλων κακοποίηση αδέσποτων

Ήταν πολύ τυχερός που σώθηκε και είναι καλά στην υγεία του. Ελπίζουμε να βρει σύντομα το σπίτι των ονείρων του! Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ποιος θα μπορούσε να παρατήσει αυτόν τον σκύλο στους δρόμους αβοήθητο.

fanpage.gr

Shares 5K

Σχόλια


Read more:
Close