Μενού

Αυτή η αλεπού έχει γίνει το αγαπημένο φιλαράκι του σκύλου του σπιτιού

Shares 987

αλεπού Ίσως θυμάστε την Juniper, το περίφημο κατοικίδιο-αλεπού που είχε μπερδέψει το κρεβάτι με χιόνι. Αν όχι, σήμερα θα την γνωρίσετε και θα σας εντυπωσιάσει το γεγονός πως είναι πολύ φίλη με ένα σκύλο ονόματος Moose, που διασώθηκε σε νεαρή ηλικία.

Ο Moose είναι μη καθαρόαιμος Αυστραλός Ποιμενικός και έγινε ο φύλακας-άγγελός της από την πρώτη μέρα που η Juniper έφτασε στο σπίτι. Τρώνε μαζί, κοιμούνται μαζί και η αλεπού συμπεριφέρεται σαν μικρό κορίτσι όταν είναι γύρω του.

«Η Juniper είναι ερωτευμένη με τον Moose και περνά όλη την ημέρα της προσπαθώντας να τραβήξει όση περισσότερη από την προσοχή του. Την έφερα στο σπίτι όταν ήταν μόλις 5 εβδομάδων. Ο Moose μεγάλωσε με άλλα είδη ζώων γύρω του οπότε όταν η αλεπού έτρεξε προς το μέρος του κουνώντας την ουρά και κλαίγοντας, έγιναν αμέσως φίλοι.» είπε η ιδιοκτήτρια Jessika στο Bored Panda.

«Οι αλεπούδες κάθονται πάνω σε πράγματα που θέλουν ή θεωρούν δικά τους και ο Moose είναι καθημερινά καθισμένος από την Juniper. Συχνά μπαίνω στο δωμάτιο και βλέπω τον Moose ξαπλωμένο με ένα σκυθρωπό βλέμμα στο πρόσωπό του ενώ η Juniper κάθεται με ένα μεγάλο χαμόγελο.» συμπλήρωσε.

Ενώ η φιλία τους είναι σαν να βγήκε από παραμύθι, η Jessika προειδοποιεί μέσω του λογαριασμού της στο Instagram πως το να έχεις αλεπού δεν είναι ίδιο με το να έχεις σκύλο ή γάτα. «Οι αλεπούδες μυρίζουν. Άσχημα. Τα ούρα και τα περιττώματά τους μυρίζουν σαν κουνάβι με αμμωνία. Δεν υπάρχει τρόπος να διορθώσετε τη μυρωδιά τους. Οι αλεπούδες είναι καταστροφικές, θα καταστρέψουν τα πάντα στο σπίτι σας. Χρειάζονται επίσης ταυρίνη αλλιώς μπορεί να τυφλωθούν, να υποφέρουν από επιληπτικές κρίσεις ή ακόμη και να πεθάνουν.»

αλεπού αλεπού αλεπού αλεπού αλεπού αλεπού αλεπού αλεπού αλεπού αλεπού αλεπού αλεπού

tilestwra.com

Shares 987

Σχόλια


Read more:
Close