Μενού

Αυτές είναι οι τρεις νέες φυλές σκύλων που αναγνωρίστηκαν επισήμως στις ΗΠΑ

Shares 9
φυλές σκύλων ράτσες σκύλων νέες ράτσες ΗΠΑ άτριχο τεριέ Sloughi Pumi Το Westminster Kennel Club Dog Show, o διασημότερος και πιο έγκριτος διαγωνισμός κυνολογίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, πρόσθεσε φέτος τρεις νέες φυλές στην επίσημη λίστα του ενώ ετοιμάζεται για την ετήσια εκδήλωση του. Η εισαγωγή των νέων φυλών στην φετινή έκθεση ανακοινώθηκε σε συνέντευξη Τύπου στο χώρο της επίδειξης στη Νέα Υόρκη ενώ ο διαγωνισμός θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Περισσότερα από 2.800 σκυλιά αναμένεται φέτος να διαγωνιστούν στην ευκινησία, την υπακοή και τα χαρακτηριστικά της φυλής τους. Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί πως η λίστα με τα σκυλιά που κάθε χρόνο ανανεώνεται αποτελεί «κόκκινο πανί» για οργανώσεις που μάχονται για τα δικαιώματα των ζώων. Αρκετοί ακτιβιστές υποστηρίζουν πως η λίστα προωθεί και ευθύνεται για ακραίες και εξαντλητικές διασταυρώσεις και πως στρέφει τους ανθρώπους μακριά από τα ημίαιμα σκυλιά που δεν ανήκουν σε κάποια αναγνωρισμένη φυλή.
Οι τρεις νέες φυλές:
φυλές σκύλων ράτσες σκύλων νέες ράτσες ΗΠΑ άτριχο τεριέ Sloughi Pumi
Το αμερικανικό άτριχο τεριέ – Ένα νευρικό, μικρό σκυλί ιδανικό για τους πάσχοντες από αλλεργία που θεωρείται εξαιρετικά δραστήριο και χαρακτηρίζεται από μεγάλη περιέργεια.
φυλές σκύλων ράτσες σκύλων νέες ράτσες ΗΠΑ άτριχο τεριέ Sloughi Pumi Το Sloughi – Μεσαίου μεγέθους αθλητικό κυνηγόσκυλο με κοντό, λείο τρίχωμα. Η φυλή αναπτύχθηκε στη Βόρεια Αφρική για κυνήγι. Τα ζώα μπορούν να συνδεθούν με τους ιδιοκτήτες τους, αλλά κρατούν απόσταση από τους ξένους.
 φυλές σκύλων ράτσες σκύλων νέες ράτσες ΗΠΑ άτριχο τεριέ Sloughi Pumi Το Pumi – Μια αρχαία. ουγγρική φυλή τσοπανόσκυλων. Πρόκειται για ένα χαριτωμένο και δυνατό σκυλί που εκπαιδεύεται εύκολα και του αρέσει να ικανοποιεί τον ιδιοκτήτη του.
Πηγή: www.lifo.gr
loading...
Shares 9

Σχόλια


Read more:
Close