Μενού

Αυτά τα κουταβάκια ήξεραν μόνο τη ζωή σε ένα τραγικό εκτροφείο…Δείτε όμως πώς είναι τώρα! (Εικόνες)

Shares 442
κουταβάκια Το έχουμε αναφέρει πρωτύτερα, όμως χρίζει επανάληψης: όταν αγοράζεις περισσότερο από τα μαγαζιά με κατοικίδια, υποστηρίζεις τα puppy mills. Γιαυτό είναι πολύ σημαντικό να αρχίζεις να σκέφτεσαι άλλες επιλογές, όπως να επισκέπτεσαι το τοπικό καταφύγιο ζώων, την οργάνωση διάσωσης ή κάποια μάντρα. Η ζωή ενός puppy mill σκύλου δεν είναι καν ζωή.

Αλλά, ευτυχώς, υπέροχα μέρη, όπως η ομάδα διάσωσης ζώων της Βόρειας Ακτής Της Αμερικής υπάρχουν. Ίσως τη θυμάστε επειδή συμμετείχαμε σε μία από τις πολλές αποστολές διάσωσης τον Ιούνιο, όταν έσωσαν παραπάνω από 150 σκυλιά. Οι εκπληκτικοί ντόπιοι στη Βόρεια Ακτή δουλέψαν με καταφύγια και οργανισμούς όλο γύρω από την χώρα-και ακόμα διεθνώς- για να εγκατασταθούν τα ζώα που βρίσκονται σε ανάγκη σε σε στοργικά σπίτια για πάντα.

Μόλις το προηγούμενο σαββατοκύριακο, έσωσαν παραπάνω από 90 σκυλιά σε ένα puppy mill στο Midwest. Κόργκις, Γιόρκσαιρς, Τσιουάουα, Κανίς, Πομεράνιανς, Σνάουτσερ, Υβρυδικά Από τη Χαβάη , και pugs σώθηκαν από τρομερές συνθήκες, που κυμαίνονται από νεογέννητα μέχρι τα ηλικιωμένα.

Όταν πρωτοήρθαν στην Βόρεια Ακτή, κάθε κουτάβι αξιολογήθηκε από έναν βετεράνο, και φυσικά…

κουταβάκια
Dr. Gerard Laheney examines a rescued dog from puppy mill operations in Missouri at North Shore Animal League America on August 10, 2010 in Port Washington, New York. *** Local Caption ***

Έκαναν το πρώτο τους μπανάκι!

κουταβάκια

Κάνει τη μεγάλη διαφορά στην ιδιοσυγκρασία, την υγεία και την προσαρμοστικότητα τους.

Ο Κάσπερ είναι ένα Μαλτεζάκι οκτώ βδομάδων.

κουταβάκια

Ο Νυχ είναι ημίαιμο Σνάουτσερ έξι μηνών.

κουταβάκια

Η Κάρρυ είναι ένα μακρυμάλλικο Τσιουάουα και είναι ενάμιση χρονών.

κουταβάκια

Η Κέιν είναι ένα Πομεράνιαν έξι χρονών.

κουταβάκια

Ο Ντράγκο είναι ένα Σιχ Τσου έξι μηνών.

κουταβάκια

Αν θες να μάθεις κάτι παραπάνω για τη Βόρεια Ακτή, μπορείς να έρθεις εδώ www.animalleague.org-επίσης σκέψου σοβαρά τη δωρεά!

Και το καλύτερο για το τέλος! Αν θες να υιοθετήσεις αυτές τις μικρές γλύκες, θα είναι διαθέσιμα στο καταφύγιο στο Port Washington, NY, ξεκινώντας από την Παρασκευή στις 30 Οκτώβρη!

viralnova.com

Shares 442

Σχόλια


Read more:
Close