Μενού

Αυτά είναι τα πιο χρήσιμα αξεσουάρ αυτοκινήτου για σκύλους! (pics)

Shares 32

Τα αξιολάτρευτα κατοικίδιά μας αρέσκονται στις βόλτες με το αυτοκίνητο και τα παρακάτω αξεσουάρ θα κάνουν το ταξίδι πιο άνετο και ασφαλές τόσο για εμάς, όσο και για αυτά.

αξεσουάρ αυτοκινήτου για σκύλους

Η φροντίδα ενός σκύλου δεν περιλαμβάνει μόνο βόλτα, φαγητό και μπάνιο αλλά πολλά περισσότερα. Οι πιο πολλοί από εμάς, συχνά παίρνουμε μαζί το κατοικίδιό μας σε ταξίδια ή καθημερινές μετακινήσεις μας.

Προκειμένου αυτή η διαδικασία να γίνεται πιο άνετα, αλλά και με περισσότερη ασφάλεια, παρουσιάζουμε πέντε απαραίτητα αξεσουάρ.

Με αυτό τον τρόπο εμείς, αλλά και ο σκύλος μας θα απολαύσουμε ένα καλύτερο ταξίδι, καθώς δεν είναι λίγα τα ατυχήματα που έχουν καταγραφεί από την απόσπαση προσοχής του οδηγού, που προκαλεί η «ελεύθερη» μετακίνηση του τετράποδου φίλου μας στην καμπίνα του αυτοκινήτου.

Ζώνη ασφαλείας 

αξεσουάρ αυτοκινήτου για σκύλους

Το θεωρούμε αυτονόητο για τους επιβάτες των εμπρός και πίσω θέσεων, όμως είναι ζωτικής σημασίας και για το σκύλο μας. Προσαρμόζεται στο λουράκι του και αποτρέπει τον τραυματισμό του, σε περίπτωση ενός ατυχήματος. Ούτως ή άλλως τον έχουμε σαν μέλος της οικογένειάς μας, έτσι δεν είναι; Φανταστείτε τις συνέπειες ενός ελεύθερου σκύλου μέσα στην καμπίνα ή, ακόμα χειρότερα, όταν έχει το κεφάλι του έξω από το παράθυρο.

Κάλυμμα καθίσματος 

αξεσουάρ αυτοκινήτου για σκύλους

Οι τετράποδοι φίλοι μας έχουν πολλές αρετές, όμως σε κανέναν μας δεν αρέσουν οι τρίχες πάνω στα καθίσματα του αυτοκινήτου μας ή οι λάσπες που μεταφέρουν σε αυτά με τα πόδια τους. Για αυτό αγοράζουμε ένα κάλυμμα που δεν θα φέρει όλες τις βρωμιές στο ύφασμα ή το δέρμα των καθισμάτων και αφήνουμε τη… γενική καθαριότητα του σκύλου για την ώρα που θα φτάσουμε στο σπίτι! Είναι κατασκευασμένα από υποαλλεργικό υλικό και όλα, πλένονται και στο πλυντήριο.

Ράμπα εισόδου 

αξεσουάρ αυτοκινήτου για σκύλους

Θα έχουμε παρατηρήσει ότι όσο τα χρόνια περνάνε, τα σκυλιά μας δεν έχουν την ίδια ευκινησία με το παρελθόν και ειδικά αν έχουμε κάποιο ψηλό SUV, δυσκολεύονται αρκετά να μπουν στην καμπίνα. Η λύση έρχεται με αυτή τη ράμπα που προσαρμόζεται στο εσωτερικό του οχήματος από τη μια άκρη και στο οδόστρωμα από την άλλη και επιτρέπει την άνετη είσοδο στο σκύλο.

Μπολάκι νερού 

αξεσουάρ αυτοκινήτου για σκύλους

Στα μακρινά ταξίδια δεν διψάμε μονάχα εμείς, αλλά και ο σκύλος μας. Ειδικά το καλοκαίρι που έχει περισσότερη ζέστη, τα ζώα χρειάζονται πιο πολύ νερό, ακόμη κι αν λειτουργούμε τον κλιματισμό στο αυτοκίνητο. Η λύση έρχεται με αυτό το μπολάκι που προσαρμόζεται στο προσκέφαλο των εμπρός καθισμάτων και ο σχεδιασμός του είναι τέτοιος, που δεν αφήνει το νερό να πέφτει στις στροφές ή τα φρεναρίσματα, όπως θα γινόταν με το συμβατικό μπολ που έχουμε στο σπίτι.

Εργαλείο καθαρισμού 

αξεσουάρ αυτοκινήτου για σκύλους

Αυτό το εργαλείο μπορεί και μαζεύει και τις πιο ψιλές τρίχες από υφασμάτινες κυρίως επιφάνειες, που καθαρίζουν δυσκολότερα από τις αντίστοιχες δερμάτινες. Το προμηθευόμαστε για να έχουμε καθαρό το αυτοκίνητο μετά από τη μετακίνηση του σκύλου! Οι αιωρούμενες τρίχες καμιά φορά βρίσκονται σε οποιοδήποτε σημείο της καμπίνας, ακόμη κι αν χρησιμοποιούμε κάποιο κάλυμμα που κρατάει «τα χοντρά».

gazzeta

Shares 32

Σχόλια


Read more:
Close