Μενού

Αδέσποτη Γάτα Φέρνει Τα Μικρά Της Στην Οικογένεια Που Τη Φρόντισε Και Αλλάζει Τη Ζωή Τους

Shares 0

Μια πανέμορφη, αδέσποτη, μαύρη γάτα, με πλούσια πληθωρική γούντα, εμφανίστηκε έξω από το σπίτι μιας οικογένειας αυτό το καλοκαίρι, ψάχνοντας για φαγητό. Η Λιζιάν από το Μόντρεαλ του Καναδά εντόπισε τη γάτα στην αυλή της και άρχισε να της αφήνει λίγο φαγητό και νερό. Ξέρετε, πρόκειται για την γνωστή ιστορία που έχετε νομίζω βιώσει όλοι όσοι βρίσκεστε εδώ αυτή τη στιγμή και διαβάζετε αυτό το άρθρο! Και το ένα φέρνει το άλλο και η απαράμιλλη σιωπηλή γοητεία του πλάσματος που δέχεται την φροντίδα σάς σας ξελογιάζει και η συνέχεια είναι.. γνωστή!

Ας επιστρέψουμε όμως στην ιστορία μας Η γάτα ήταν πολύ ντροπαλή και επιφυλακτική και κράτησε τις δέουσες αποστάσεις από τους ανθρώπους, αλλά συνέχισε να επιστρέφει κάθε μέρα για να γεμίσει την κοιλίτσα της και να ξεδιψάσει. Γρήγορα η Λιζιάν παρατήρησε τη στρογγυλή κοιλιά της και υποψιάστηκε ότι η γάτα μάλλον ήταν έγκυος.Λίγο αργότερα, η ευρισκόμενη σε ενδιαφέρουσα επέστρεψε στην αυλή, αλλά αυτή τη φορά χωρίς τη φουσκωμένη κοιλίτσα της. Βλέπετε, προφανώς γέννησε και επανήλθε αναζητώντας τροφή για να αναπληρώσει τις δυνάμεις της!

Ελπίζοντας να μπορέσει να ανακαλύψει τα γατάκια της, η Lisianne προσπάθησε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της, ξοδεύοντας χρόνο μαζί της κάθε μέρα. Τις επόμενες εβδομάδες, η μαμά γάτα άρχισε να νιώθει πιο άνετα με τη Λιζιάν και η σχέση της μαζί της έγινε πιο ζεστή!

Στη συνέχεια, η απείρως γοητευμένη Λιζιάν άφησε ανοιχτή την πόρτα του σπιτιού, ώστε η γλυκιά γατομαμά να την επισκέπτεται όποτε επιθυμεί και ναι, μια μέρα, η ψιψίνα βρήκε το θάρρος για να μπει μέσα και ακόμα και να ζητήσει μερικά χάδια.

 Λίγες μέρες μετά, η γάτα επέστρεψε στην οικογένεια για φαγητό, αλλά αυτή τη φορά, έφερε και μερικούς απίθανους επισκέπτες. Ένα προς ένα, η γλυκιά γάτα μετέφερε και τα έξι γατάκια της στο κατώφλι του σπιτιού της Λιζιάν. Η γυναίκα καταχάρηκε και καλωσόρισε ολόκληρη την ομήγυρη στο σπίτι της.

Τα γατάκια ήταν πολύ επιφυλακτικά, καθώς δεν είχαν καμία επαφή ως εκείνη τη στιγμή με ανθρώπους. Η Λιζιάν όμως ήταν τόσο καλή μαζί τους, που τους έδωσε ένα δωμάτιο για να εγκατασταθούν και κάλεσε το τοπικό καταφύγιο, Chatons Orphelins Montréal, για βοήθεια. Ήθελε να ελεγχθούν όλα, για να βεβαιωθεί ότι ήταν υγιή και στη συνέχεια να τα στειρώσει και να τους βρει τέλειες οικογένειες. Η μαμά γάτα έφερε στη Λιζιάν πέντε όμορφες μαύρες γάτες και μια αξιολάτρευτη γάτα τάμπι.

Η φλόγα είχε ανάψει και πλέον η οικογένεια της Λιζιάν ήξερε ότι πλέον δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς την υπέροχη γάτα, την οποία υιοθέτησε και επίσημα, στη συνέχεια έλεγξε και τη δική της υγεία και την στείρωσε. Από τα παιδιά της, πρώτο υιοθετήθηκε το τιγράκι!

Τα υπόλοιπα νεογέννητα μεταφέρθηκαν στο Chatons Orphelins Montréal για να μπορούν να λάβουν την ιατρική φροντίδα που χρειάζονται και μια ευκαιρία να βρουν ένα πανέμορφο σπίτι.Ένα από τα γατάκια, ο Τίτο, γεννήθηκε με παραμόρφωση στο πόδι του. Όμως τώρα είναι σε καλά χέρια και θα πάρει τη φροντίδα που χρειάζεται για τη θεραπεία του ποδιου του. Και τα 5 παιδιά θυμίζουν τόσο πολύ τη μαμά τους και όσο περνάνε οι μέρες απολαμβάνουν όλο και περισσότερο τη ζωή τους στο καταφύγιο – μέχρι να βρουν το οριστικό τους σπίτι! Τέλος καλό όλα καλά!

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close