Μενού

«Αχάριστο» ελεφαντάκι: Το έβγαλαν από το πηγάδι κι εκείνο τους…. κυνήγησε (βίντεο)

Shares 19

ελεφαντάκι Δεν γνωρίζουμε τι αντιμετώπιση θα είχαν οι κάτοικοι ενός χωριού στην Ινδία σε περίπτωση που κάποιο άλλο ζώο είχε εγκλωβιστεί σε ένα πηγάδι, αλλά όταν πρόκειται για τον ελέφαντα τότε το πράγματα σοβαρεύει. Η αγελάδα και ο ελέφαντας είναι τα δύο ιερά ζώα για τις θρησκείες τους και δικαιολογείται απόλυτα η επιστράτευση όλου του χωριού στην προσπάθεια διάσωσης ενός μωρού ελέφαντα που με κάποιο ανεξήγητο τρόπο βρέθηκε στο πηγάδι.

Το πως βρέθηκε εκεί είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Ο πιθανότερος τρόπος είναι να περπατούσε εκεί γύρω και να έπεσε, αλλά και πάλι θα ήταν δύσκολο να αποφύγει τον τραυματισμό, αν είχε συμβεί αυτό. Όπως και να έχει, το μικρό ελεφαντάκι κατευθυνόταν προς τα τοιχώματα του πηγαδιού μπας και μπορέσει να τα σπάσει και να απεγκλωβιστεί, αλλά δεν τα κατάφερνε.

Οι κάτοικοι του χωριού Ραμακουπάν στην περιφέρεια Άντρα Πράντες της Ινδίας, μαζεύτηκαν γύρω από το πηγάδι και έφεραν ένα τρακτέρ ώστε να δημιουργήσει ένα πέρασμα στο ελεφαντάκι. Κι αυτό το αχάριστο μόλις γλύτωσε, άρχισε να τους κυνηγάει με θυμό.

Πηγή

Shares 19

Σχόλια


Read more:
Close