Μενού

7 ζωάκια με αναπηρίες που πήραν μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή χάρη στην επαναστατική τεχνολογία της 3D εκτύπωσης!

Shares 1K

αναπηρίες
Derby ο σκύλος

αναπηρίες

Ο Derby είναι ένας όμορφος σκύλος που γεννήθηκε με υποανάπτυκτα μπροστινά πόδια. Χάρη στη νέα τεχνολογία, ο Derby μπορεί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή.

αναπηρίες

Η τρισδιάστατη εκτύπωση επιτρέπει σε ζώα όπως ο Derby να αποκτήσουν εξατομικευμένα προσθετικά μέλη. Η εταιρεία 3D Systems κατασκεύασε προσθετικά μέλη για τον Derby.

αναπηρίες Ο Derby πλέον είναι χαρούμενος και παίζει συνέχεια.

Grecia το τουκάν

αναπηρίες Ο Derby δεν είναι το μοναδικό ζώο που έχει σωθεί χάρη στη νέα τεχνολογία. Αυτό το τουκάν πτηνό κακοποιήθηκε από μια παρέα παιδιών. Κατά την επίθεση, έχασε το πιο πολύτιμο εργαλείο του: το ράμφος του.

αναπηρίες Το τουκάν χρησιμοποιεί το ράμφος για να τρώει, να προστατεύει τον εαυτό του, να κελαηδάει και να ρυθμίζει τη θερμοκρασία του. Ευτυχώς, η Grecia απέκτησε ένα νέο τεχνητό ράμφος.

αναπηρίες Έτσι είναι η Grecia με το νέο τρισδιάστατο ράμφος της.

Turboroo το τσιουάουα

αναπηρίες Ο Turboroo είναι ένα αξιολάτρευτο τσιουάουα που γεννήθηκε χωρίς μπροστινά πόδια. Αυτό όμως δε το εμπόδισε να ζήσει τη ζωή του. Η εταιρεία που ασχολείται με τρισδιάστατη εκτύπωση 3dyn, έμαθε για τον μικρό Turboroo και του έφτιαξε ροδάκια ειδικά γι” αυτόν!

αναπηρίες Felix το πρόβατο

αναπηρίες Ο Felix κατέληξε στο καταφύγιο ζώων Woodstock Farm Animal Sanctuary ως μωρό. Του έλειπε ένα πόδι.

αναπηρίες 6 χρόνια αργότερα, ο Felix δείχνει μια χαρά! Το νέο του προσθετικό πόδι είναι από τρισδιάστατη εκτύπωση και περπατάει με μεγάλη άνεση.

Buttercup η πάπια

αναπηρίες Ο Buttercup εκκολάφτηκε με το πόδι του γυρισμένο ανάποδα. Οι κτηνίατροι αναγκάστηκαν να το ακρωτηριάσουν και έφτιαξαν τρισδιάστατο προσθετικό μέλος από μοντέλο ποδιού άλλης πάπιας. Έκτοτε, ο Buttercup έχει γίνει διάσημος!

Ozzie η χήνα

αναπηρίες

Ο Ozzie, μια χήνα από τη Νότια Αφρική, έσπασε το πόδι της και έπρεπε να ακρωτηριαστεί. Ευτυχώς ο ιδιοκτήτης της πήγε σε ένα τοπικό ραδιοσταθμό για να ζητήσει βοήθεια και τρεις εταιρείες συνεργάστηκαν για να φτιάξουν το τρισδιάστατο πόδι της χήνας.

Beauty ο φαλακρός αετός

αναπηρίες Η Beauty ο φαλακρός αετός πυροβολήθηκε στο ράμφος από έναν λαθροθήρα. Δε μπορούσε πλέον να φάει και θα πέθαινε από πείνα αν δε την έβρισκαν ακτιβιστές ζώων. Μια ομάδα δημιούργησε ένα τρισδιάστατο ράμφος, επιτρέποντάς της να τρέφεται μόνη της.

Πηγή: fanpage.gr

Shares 1K

Σχόλια


Read more:
Close