Μενού

6 καλύτερες βούρτσες για Pomeranians

Shares 0

Τα Πομεράνιαν μπορεί να μοιάσουν με μικρές μπάλες από μαλλί με γουρλωτά μάτια και μόνιμο γέλιο, αλλά κάτω από τη φουντωτή εξωτερική τους εμφάνιση, είναι εξαιρετικά έξυπνα, αστεία και πιστά. Με τα Πομεράνιαν είναι σαν να έχετε πολλά σκυλιά στη μορφή του ενός –και όλη αυτή η τελειότητα απαιτεί μία εξειδικευμένη αντιμετώπιση που ακούει στο όνομα περιποίηση. Μπορείτε να περιποιηθείτε το σκύλο σας με κάποιες συγκεκριμένες βούρτσες που παρουσιάζουμε παρακάτω.

ΟΙ ΕΞΙ ΒΟΥΡΤΣΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΥΓΙΕΣ ΤΟ ΤΡΙΧΩΜΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΣΑΣ

  • Hertzko Soft Bristle Brush

Αυτή είναι η κατάλληλη βούρτσα αν έχετε ένα κουτάβι Πομεράνιαν γιατί είναι πολύ απαλή και δεν τραβάει. Οι απαλές τρίχες της την καθιστούν κατάλληλη επιλογή για λεπτές περιοχές, όπως, είναι το κάτω μέρος της κοιλιάς και τα πόδια.

Καθώς ο σκύλος σας μεγαλώνει η βούρτσα αυτή δεν είναι τόσο αποδοτική, αλλά σίγουρα είναι χρήσιμη να την έχετε στην υπηρεσία σας.

  • Self-cleaning Slicker Brush

Η ολισθηρή αυτή βούρτσα είναι ό,τι πρέπει για το Πομεράνιαν σας. Αυτό γιατί κάνει εύκολο το βούρτσισμα κόμπων και γωνιών χωρίς να καταστρέφει τη γύρω περιοχή. Μπορεί ακόμα να κάνει δουλειά στο πυκνό υπόστρωμα για να αφαιρέσει τις ελαφριές τρίχες πριν γίνουν κόμποι.

Με μια σταθερή λαβή και με την ικανότητα να καθαρίζεται μόνη της είναι σίγουρο ότι θα σας φανεί χρήσιμη για το Πομεράνιαν σας!

Σημείωση: Χρησιμοποιήστε τις άκρες ή τις γωνίες της βούρτσας για να καθαρίσετε δύσκολες στην πρόσβαση περιοχές. Αν είναι αρκετά μικρό το σκυλί σας, μπορείτε να επιλέξετε μία γωνιώδη βούρτσα για τα πιο δύσκολα σημεία, όπως είναι η μασχάλη ή το εσωτερικό των ποδιών.

  • Paw Brothers Long-Pin Slicker Brush

Γιατί να έχετε δύο ολισθηρές βούρτσες άραγε; Γιατί με ένα τρίχωμα τόσο πυκνό όπως του Πομεράνιαν πρόκειται να τις χρειαστείτε! Φυσικά οι δύο βούρτσες μπορεί να λειτουργούν συμπληρωματικά για καλύτερο αποτέλεσμα με αυτή να χρησιμεύει για τις πιο βαθιές περιοχές του τριχώματος του σκύλου σας. Αυτό οφείλεται στις πιο κοφτερές άκρες της βούρτσας αυτής που βοηθούν στην απομάκρυνση τριχών από πιο πυκνά στρώματα τρίχας –φυσικά αποφεύγετε πιο ευαίσθητες περιοχές δέρματος, όπως, είναι η κοιλιά.

  • Poodle Pet Detangling Comb

Το μικρότερο μέγεθος και η σταθερή λαβή αυτής της χτένας την καθιστά χρήσιμη για το βούρτσισμα στην περιοχή γύρω από το πρόσωπο και την κοιλιά του σκύλου σας. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε με τις αιχμηρές άκρες της τις πιο λεπτές γωνίες στο τρίχωμα ή στην επιφάνεια και να χτενίσετε πολύ γρήγορα για μία μόνο φορά χωρίς να ταλαιπωρήστε το σκύλο σας.

Μπορείτε εύκολα να την καθαρίσετε και κάνει εξαιρετική δουλειά –πιστέψτε μας!

  • Curved Hertzko Mat Remover

Οι πιο πυκνοί κόμποι των Πομεράνιαν προκύπτουν στα πυκνά υποστρώματά τους. Εάν δεν μπορείτε να ξεφορτωθείτε εύκολα έναν κόμπο, μία βούρτσα με καμπυλωτές άκρες μπορεί να σας βοηθήσει. Οι λεπίδες σε αυτή τη βούρτσα είναι αιχμηρές και κοντές. Μετακινούν κόμπους χωρίς να καταστρέφουν το γύρω τρίχωμα ή να αποτραβούν το δέρμα.

  • Not-Rotating Rake Comb from GoPets

Αυτή η βούρτσα-τσουγκράνα θα βοηθήσει –ιδίως αν είναι περίοδος τριχόπτωσης- στην απόρριψη των τριχών και των πυκνών κόμπων κάτω από τη γούνα των Πομεράνιαν. Η μη-περιστρεφόμενη βούρτσα μπορεί να αφαιρέσει νεκρές τρίχες που βρίσκονται σε διαδικασία απόπτωσης και είναι πολύ χρήσιμη όταν έρχεται ζεστός καιρός.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

 

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close