Μενού

50 ζώα κάνουν ό,τι τους αρέσει, όπως το μοιράστηκαν σε αυτό το λογαριασμό του instagram (καινούριες φωτογραφίες)

Shares 0

Καλώς ήλθατε στο “The Snuggle is Real,” έναν πολύ σπάνιο λογαριασμό στο Instagram που παρουσιάζει πολύ τυχαίες φωτογραφίες ζώων. Κι όταν λέμε τυχαίες, πραγματικό το εννοούμε.

Ξέρετε πως οι γάτες είναι διάσημες για τα μεγαλύτερα μυστήρια σε αυτό τον πλανήτη γνωστά ως “γατίσια λογική”; Λοιπόν, φαίνεται ότι πολλά άλλα ζώα παρουσιάζουν παρόμοιες συμπεριφορές που αψηφούν την κοινή λογική και ό,τι οι άνθρωποι νομίζουν ότι ξέρουν για εκείνα, δημιουργώντας τη δικιά τους αίσθηση… ας πούμε “λογική.” Έτσι, λοιπόν, έχουμε τη λογική των πουλιών, των σκύλων, των ερπετών και ούτω καθεξής.

Ένας άλλος τρόπος για να κοιτάξετε αυτά τα τυχαία ζώα που πιάνονται στην κάμερα και να βρείτε μια εξήγηση για τη βλακεία τους είναι να καταλάβετε ότι απλά κάνουν αυτό το οποίο ξέρουν καλύτερα, που είναι απλά να ζουν την καλύτερη ζωή τους. Ενώ, οι 86.3k ακόλουθοι του λογαριασμού πιθανό να κάνουν νεύμα με το κεφάλι τους τώρα, αφήνω τη σκηνή στα ζώα που οι τυχαίες φωτογραφίες τους είναι θεαματικές.

Η Δρ. Σάλλυ μας είπε ότι περίεργες και ιδιαίτερες συμπεριφορές μπορεί να σημαίνουν ότι κάτι πάει στραβά στο κατοικίδιο, όπως, ένας πόνος, αναγούλα στο στομάχι, προβλήματα στα έντερα ή απλώς μπορεί να είναι αποτέλεσμα γήρανσης του εγκεφάλου, χρόνιων καταστάσεων υγείας όπως φλεγμονή δέρματος, πόνος στις αρθρώσεις ή εντερικός πόνος. Παρακολουθώντας το κατοικίδιό σας είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκτιμήσετε αυτές τις ‘περίεργες’ συμπεριφορές και, πάντα φυσικά ο κτηνίατρός σας μπορεί να σας βοηθήσει.


Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close