Μενού

5 σπιτάκια σκυλιών πραγματικό… όνειρο!

Shares 474

σπιτάκια σκυλόσπιτο Σκύλος Είναι οι αγαπημένοι μας τετράποδοι φίλοι και θέλουμε να τους προσφέρουμε τα καλύτερα. Άλλοι από εμάς τους αγοράζουμε τα πιο όμορφα και ζεστά ρουχαλάκια, άλλοι πάλι τους χτίζουμε το πιο γερό και… πρωτότυπο σπίτι.
Τα social media δε μας απασχολούν μόνο με το τι κάνουν οι διάσημοι και μη φίλοι μας, αφού μπορούμε κάλλιστα να βρούμε και άλλες ενδιαφέρουσες και αξιοθαύμαστες φωτογραφίες. Εμείς ανακαλύψαμε τα 5 πιο πρωτότυπα σπίτια σκύλων και σας τα παρουσιάζουμε. Δε σας κρύβουμε, πως τα ζηλέψαμε και αισθανόμαστε πραγματικά τυχεροί που το σκυλί μας δεν είναι χρήστης τους(η τεχνολογία ευτυχώς δεν έχει φτάσει μέχρι αυτό το σημείο).

Είδαμε σπίτια σε μίνιμαλ κατασκευές, με ιδιαίτερα απλές και εντυπωσιακές τεχνικές, αλλά και ένα πραγματικό… κάστρο. Κατά τη γνώμη μας, το πιο απλό και περιττό είναι το ξύλινο σπίτι (δείτε το στην παραπάνω gallery), του οποίου η σκεπή  είναι γεμάτη από λουλούδια. Αποτελεί μία πολύ έξυπνη επιλογή καθώς μπορούμε να το κατασκευάσουμε μόνοι μας και ταυτόχρονα να στολίσουμε το χώρο δίνοντας του χρώμα… λουλουδιών. Ένα όμορφο και λειτουργικό σπίτι είναι το καλύτερο που μπορούμε να προσφέρουμε στον καλύτερό μας φίλο και να ξέρετε, πως τις κρύες μέρες του χειμώνα (και τις ζεστές του καλοκαιριού να πούμε την αλήθεια), θα μας ευγνωμονεί για το δώρο που του έχουμε κάνει!

σπιτάκια σκυλόσπιτο Σκύλος

σπιτάκια σκυλόσπιτο Σκύλος

σπιτάκια σκυλόσπιτο Σκύλος

σπιτάκια σκυλόσπιτο Σκύλος

σπιτάκια σκυλόσπιτο Σκύλος

πηγή

Shares 474

Σχόλια


Read more:
Close