Μενού

30 άγρια και μοβόρικα γατάκια που απαιτούν από εμάς να τα πάρουμε στα σοβαρά

Shares 163

γατάκια Αχ, τα γατάκια… είναι γλυκά, χαδιάρικα και ακαταμάχητα – εκτός και αν γνωρίσεις την κακή τους πλευρά. Τότε μετατρέπονται σε μικρούς χνουδωτούς δαίμονες, που κοιτούν κατευθείαν στα κοιλώματα της ψυχής σου. Η κόλαση μοιάζει παιχνιδάκι, μπροστά στη μανία ενός γατιού που περιφρονείται!

Η λίστα των πραγμάτων που μπορεί να πυροδοτήσουν μία γάτα, είναι πρακτικά ατελείωτη: άγνωστοι άνθρωποι, αλλαγή περιβάλλοντος και άλλες γάτες, είναι μόλις λίγοι από τους ενόχους. Αν το αγαπημένο σας γατάκι βιώνει αλλαγές στη διάθεσή του, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, είναι τα του δώσετε λίγο χώρο και να σώσετε τον εαυτό σας από την απειλή των γρατζουνιών και των δαγκωνιών του. Φυσικά, λίγες λιχουδιές δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν. Έτσι κι αλλιώς, ένα μικρό γατάκι μπορεί να κουραστεί και να πεινάσει πολύ, μετά από τόσο έντονα συναισθήματα!

Στη λίστα που ακολουθεί, θα δείτε μερικές χνουδωτές μπάλες που έχασαν τα λογικά τους για λίγο και, πιθανότατα, αντιπροσωπεύουν το πώς αισθάνεστε εσείς τον περισσότερο καιρό.

γατάκια γατάκια γατάκια γατάκια γατάκια γατάκια γατάκια γατάκια γατάκια γατάκια γατάκια γατάκια γατάκια γατάκια γατάκια γατάκια γατάκια γατάκια γατάκια γατάκια γατάκια γατάκια γατάκια γατάκια γατάκια γατάκια γατάκια γατάκια γατάκια γατάκια

tilestwra.com

Shares 163

Σχόλια


Read more:
Close