Μενού

Δεν ήξερε αν το κουτάβι του θα επιζήσει. Έτσι βιντεοσκόπησε κάθε του μέρα! (Βίντεο)

Shares 542

κουτάβι Ο δημιουργός του βίντεο που θα δείτε στη συνέχεια είναι ο 34χρονος Ντέιβ Μέινερτ από τη Νότια Αφρική. Πρωταγωνιστής του βίντεο.. το κουτάβι του Μέινερτ, η Pegasus.κουτάβι «Τα περισσότερα από τα αδέλφια της πέθαναν ή γεννήθηκαν παραμορφωμένα. Ποτέ δεν έμαθα για ποιο λόγο συνέβη αυτό», είπε ο Μέινερτ στο BuzzFeed.
«Το έχω πάει να το δουν επτά κτηνίατροι. Είναι απλά ένας σκύλος που είναι πάντα άρρωστος αλλά και πάντα, πάντα χαρούμενος».

κουτάβι

Ο Μέινερτ, ο οποίος είναι κινηματογραφιστής και σκηνοθέτης στο Κέιπ Τάουν,  έσωσε την Pegasus από μερικούς κτηνοτρόφους που την κακομεταχειρίζονταν. Τα περισσότερα από τα αδέρφια της γεννήθηκαν κωφά και τυφλά και είχαν μια πολύ σύντομη ζωή.

κουτάβι Η Pegasus διατρέχει και αυτή τον ίδιο κίνδυνο, αλλά τόσο η ίδια όσο και ο ιδιοκτήτης της, προσπαθούν να σκέφτονται θετικά και να απολαμβάνουν τη κάθε στιγμή που περνούν μαζί.

Ο Μέινερτ δέθηκε τόσο με την καινούργια του φίλη, που αποφάσισε καταγράψει σε ένα βίντεο κάθε μέρα της ζωής της.
Τελικά η σκυλίτσα του επέζησε, αν και συνεχίζει μέχρι σήμερα να έχει πολλά προβλήματα υγείας. Το βίντεο όμως έμεινε. Και είναι πολύ όμορφο!κουτάβι Μέσα στο ενάμιση λεπτό που διαρκεί το βίντεο θα δείτε την καταπληκτική μεταμόρφωση της Pegasus από ένα χαριτωμένο, 4 εβδομάδων κουτάβι σε ένα ενήλικο σκυλί.κουτάβι Ο Ντέιβ ούτε σήμερα δεν γνωρίζει με βεβαιότητα πόσο καιρό ακόμη θα έχει δίπλα του την καλύτερη του φίλη. Υποστηρίζει όμως ότι αυτό που έχει πραγματικά σημασία είναι οι ευτυχισμένες στιγμές που περνάνε μαζί. Ας ελπίσουμε ότι αυτές οι ευτυχισμένες στιγμές να υπαρχουν και για πολλά χρόνια ακόμη. Δείτε το βίντεο:

toocute.gr

Shares 542

Σχόλια


Read more:
Close