Μενού

23 φωτογραφίες που τονίζουν την ξεχωριστή σχέση μεταξύ παιδιών και σκύλων.

Shares 2K

σκύλοι Μεγαλώνοντας, πολλοί άνθρωποι συνειδητοποιούν λυπημένα πως ποτέ δεν είχαν ένα σκύλο ή μια γάτα. Είτε διότι είχαν αλλεργίες, είτε γιατί οι εργασίες των γονιών τους δεν επέτρεπαν ένα σταθερό και μόνιμο κατοικίδιο είτε γιατί δεν υπήρχε κατάλληλος χώρος και αρκετός χρόνος για να αφιερωθεί σε αυτά. Αρκετά παιδιά έπρεπε να συμβιβαστούν με χρυσόψαρα που δεν χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα και δεν έχουν πολλές απαιτήσεις.

Όσοι είναι ιδιοκτήτες γάτας, ξέρουν πως τις περισσότερες φορές δρουν μόνες τους και είναι αρκετά αδιάφορες σε αντίθεση με τους σκύλους που είναι απίστευτα κοινωνικοί και λατρεύουν το παιχνίδι με τα αφεντικά τους. Επιπλέον, τα σκυλιά έχουν την αίσθηση και καταλαβαίνουν πότε κάποιος τα χρειάζεται και ξέρουν πώς να του φερθούν αν δεν νιώθει καλά.

Χάρης στις αρετές τους και την αγαπησιάρικη φύση τους, οι σκύλοι είναι ιδανική παρέα για τα παιδιά. Οι γάτες απομακρύνονται αν οι άλλοι τους δίνουν ιδιαίτερη προσοχή αλλά τα μεγάλα τετράποδα έχουν πάντα διάθεση για παιχνίδια και κοινωνικές συναναστροφές. Επιπλέον, τα παιδιά μαθαίνουν πολλά σπουδαία πράγματα και βιώνουν τις καταστάσεις διαφορετικά.

Δείτε τις παρακάτω εικόνες και θα συμφωνήσετε.

#1 Τα παιδιά που μεγαλώνουν με σκυλιά μαθαίνουν πράγματα που άλλα παιδιά αγνοούν.σκύλοι #2 Για παράδειγμα, δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι στο σκοτάδι.σκύλοι #3 Αφού έχεις κάποιον να αγκαλιάσεις.σκύλοι #4 Υπάρχει αγάπη άνευ όρων.σκύλοι #5 Είναι εντάξει αν είστε ευάλωτος.σκύλοι #6 Κάποιες φορές πέφτετεσκύλοι #7 Αλλά υπάρχει κάποιος να σας ανεβάσει.σκύλοι #8 Στηρίζεστε στους φίλους σας αν χρειαστεί.σκύλοι #9 Αφήνετε τους άλλους να σας φροντίζουν.σκύλοι #10 Η αγκαλιά είναι υπέροχο πράγμα.σκύλοι #11 Μπορείτε να έχετε πολλούς φίλους.σκύλοι #12 Ακόμη και όταν έχετε δίπλα σας τους φίλους που σας μοιάζουν περισσότερο.σκύλοι #13 Απολαμβάνετε τις χαρούμενες στιγμές τις ζωής.σκύλοι #14 Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλες.σκύλοι #15 Ή πόσο μικρές θα είναι.σκύλοι #16 Πάντα κάτι μαθαίνετε.σκύλοι #17 Είστε δημιουργικοί.σκύλοι #18 Δεν φοβάστε να σταθείτε στους ώμους ενός γίγαντα.σκύλοι #19 Οι μεγάλες ευκαιρίες μπορούν να έρθουν σε μικρές συσκευασίες.σκύλοι #20 Υπάρχει πάντα χρόνος για διασκέδαση.σκύλοι #21 Το να μοιράζεστε σημαίνει πως πραγματικά νοιάζεστε.σκύλοι #22 Βοηθάτε ο ένας τον άλλον όποτε μπορείτε.σκύλοι #23 Τέλος, θυμηθείτε πως ποτέ δεν είστε μόνοι.σκύλοι

tilestwra.com

 

Shares 2K

Σχόλια


Read more:
Close