Μενού

ΗΠΑ: Γυναίκα ζει με 1.000 γάτες και … χαρίζει το σπίτι της σε αυτές [βίντεο]

Shares 160

γάτες Η απίστευτη ιστορία της Λινέα Λατάντσιο από την Καλιφόρνια ξεκίνησε όπως με όλους τους ζωόφιλους με μια-δυο γάτες. Στην συνέχεια όμως τα πράγματα πήραν μία εντελώς διαφορετική τροπή, καθώς η συγκεκριμένη κυρία, προφανώς εμμονική με τα συγκεκριμένα ζώα, άρχισε να μαζεύει στο τεράστιο σπίτι της δεκάδες και μετά εκατοντάδες γάτες, για να τις σώσει από τα κέντρα φύλαξης (και συνήθως ευθανασίας).

Η ιστορία ξεκίνησε πριν 25 ολόκληρα χρόνια, για να φθάσουμε στις ημέρες μας όπου η Λινέα φιλοξενεί πάνω από 1.000 γάτες στο σπίτι της, αποτελώντας όπως λέγεται την μεγαλύτερη εγκατάσταση φιλοξενίας και υιοθέτησης ζώων στις ΗΠΑ.

Η 67χρονη σήμερα Λατάντσιο, υπολογίζεται ότι έχει φροντίσει πάνω από 28.000 γάτες σε όλη αυτή την πορεία των 25 χρόνων, για να καταλήξει να φιλοξενεί τώρα αυτές τις 1.000 που βρίσκονται στο σπίτι της.

Όμως πλέον τα πράγματα έχουν ξεφύγει τόσο πολύ που και η ίδια φαίνεται ότι θέλει να αλλάξει λίγο παραστάσεις, και όπως δήλωσε σε αμερικάνικα ΜΜΕ αποφάσισε να… εγκαταλείψει το σπίτι στις γάτες και να πάει να μείνει κάπου δίπλα σε ένα τροχόσπιτο.

Η ίδια υποστηρίζει ότι η αγάπη της για τις γάτες ξεκίνησε όταν η μητέρα της δεν θέλησε να την αφήσει να υιοθετήσει ένα γατάκι όταν ήταν μικρή.

«Αυτή την στιγμή είμαι με διαφορά στην κορυφή της λίστας των γατόφιλων σε όλο τον κόσμο, αφού κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι έζησε με 28.000 γάτες μέσα στα τελευταία 24 χρόνια».

Σ” αυτή τη φάση της ζωής της όπως είναι φυσικό δεν μπορεί να συντηρήσει μόνη της τόσες γάτες, και την βοηθούν αρκετοί εθελοντές οι οποίοι αναλαμβάνουν την καθαριότητα και το φαγητό για 800 γάτες και 300 μικρά γατάκια καθημερινά.

pronews.gr

 

Shares 160

Σχόλια


Read more:
Close