Μενού

Έσωσαν αυτό το τυφλό κογιότ, αλλά όταν λίγες μέρες αργότερα άνοιξαν την πόρτα από το κλουβάκι της… (Εικόνες)

Shares 905

κογιότ Πριν από 6 εβδομάδες, η φιλοζωική οργάνωση Animal Rescue Team έσωσε ένα κογιότ. Το γεγονός και μόνο ότι ήταν ζωντανή ήταν ένα θαύμα από μόνο του και θα μάθετε σύντομα γιατί.

Όταν την βρήκαν, το τυφλό θηλυκό κογιότ είχε επιζήσει μιας δηλητηρίασης, μιας πτώσης από τα 30 πόδια, αφυδάτωση και μιας σφαίρας στο κεφάλι!

Όλα ξεκίνησαν με τον πυροβολισμό που διαπέρασε τον μετωπιαίο λοβό της τυφλώνοντάς την, κάτι που προφανώς την οδήγησε στο να σκοντάψει και να πέσει στην κοίτη του ποταμού και ενδεχομένως να οφείλεται και για την δηλητηρίασή της.

Από τότε, αυτό το γενναίο κογιότ αναρρώνει στις εγκαταστάσεις της οργάνωσης στην Καλιφόρνια, αλλά κανείς δεν μπορούσε να περιμένει την έκπληξη που τους επιφύλασσε!κογιότ Οι διασώστες την βρήκαν στα πρόθυρα του θανάτου κι έτσι αμέσως της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και την μετέφεραν πίσω στα κεντρικά της οργάνωσης για να την φροντίσουν. Ως εκ θαύματος, επέζησε και σύντομα άρχισε να καλυτερεύει.

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν το μόνο θαύμα…κογιότ Όταν οι εργαζόμενοι άνοιξαν το κλουβάκι της για να το καθαρίσουν ένα πρωί, ανακάλυψαν ότι είχε γεννήσει τέσσερα μωράκια!

Τα τέσσερα νεογνά ήταν όλα υγιέστατα χάρη στη φροντίδα της γενναίας μαμά τους. Οι εργαζόμενοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους.κογιότ Θα μείνουν με τη μητέρα τους μέχρι να είναι αρκετά δυνατά για να φροντίσουν τον εαυτό τους, ώστε να επιστρέψουν στο φυσικό τους περιβάλλον.

«Παρά το γεγονός ότι είναι τυφλή, είναι η καλύτερη μητέρα που έχουμε δει ποτέ«, έγραψε η ομάδα στο Facebook.κογιότ Η μαμά θα μείνει με την ομάδα διάσωσης μέχρι να ανακάμψει και τότε θα μετακινηθεί σε ένα καταφύγιο για άγρια ζώα. Εκεί, θα είναι σε θέση να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής της με ασφάλεια, παρά την κατάστασή της.κογιότ fanpage.gr

Shares 905

Σχόλια


Read more:
Close