Μενού

Γιγάντιος αλιγάτορας επιτέθηκε σε φάρμα με αγελάδες

Shares 7

αλιγάτορας Ένας ιδιοκτήτης φάρμας στην Φλόριντα υποψιάστηκε ότι κάτι συμβαίνει όταν βρήκε απομεινάρια από τις αγελάδες του μέσα σε λίμνη

Ένας γιγάντιος αλιγάτορας, μήκους πέντε μέτρων, αναστάτωσε φάρμα με αγελάδες στην πόλη Okeechobee, στην Φλόριντα των ΗΠΑ. Ο ιδιοκτήτης της φάρμας όταν πλησίασε την λίμνη που πίνουν νερό οι αγελάδες του είδε μέσα απομεινάρια από τα ζώα.

Ο Lee Lightsey με την βοήθεια του κυνηγού Blake Godwin εντόπισε μέσα στην λίμνη τον τεράστιο αλιγάτορα και αμέσως, κατάλαβε ότι το ερπετό καιροφυλακτούσε και περίμενε την στιγμή που οι αγελάδες θα πήγαιναν να πιουν νερό για να τους επιτεθεί.

αλιγάτορας

Οι δύο άντρες πυροβόλησαν και σκότωσαν τον αλιγάτορα, αλλά για να τον βγάλουν από την λίμνη χρειάστηκε να τον τραβήξουν με τρακτέρ. Ο Lightsey και ο Godwin περήφανοι για το κατόρθωμά τους φωτογράφισαν τον νεκρό αλιγάτορα και ανέβασαν τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο.

Το κρέας του γιγάντιου αλιγάτορα δωρήθηκε σε φιλανθρωπικές οργανώσεις ενώ το ερπετό ταριχεύθηκε για να χρησιμοποιηθεί σε σόου για το κυνήγι.

protothema.gr

Shares 7

Σχόλια


Read more:
Close