Μενού

Σκύλος αρνείται να αφήσει τη θέση του έξω από την εκκλησία. Μόλις όμως μάθετε το λόγο… Σπαρακτικό! (Εικόνες)

Shares 178

Σκύλος Πρώτη φορά που είδαν τον Truman ήταν μια Κυριακή πρωί τον Φεβρουάριο, έξω από μια εκκλησία στην Αϊόβα.

Το εγκαταλελειμμένο κουτάβι έμοιαζε να περιμένει υπομονετικά για κάποιον. Το μόνο που είχε μαζί του ήταν ένα κόκκαλο και μια μικρή σακούλα με σκυλοτροφή. Ο καημένος Truman δεν είχε ιδέα πως όποιος τον είχε εγκαταλείψει εκεί, δεν σκόπευε να γυρίσει πίσω…

Αρκετοί περαστικοί λυπήθηκαν το μοναχικό, πιστό σκυλί και κάλεσαν βοήθεια προκειμένου ο Truman να βρει μία οικογένεια που θα τον αγαπήσει πραγματικά.

Έτσι μεταφέρθηκε σε ένα κοντινό κέντρο διάσωσης, το Agape Fosters, όπου το ταξίδι του για την εξεύρεση μιας τέτοιας οικογένειας ήταν έτοιμο να ξεκινήσει.

Αυτή είναι η εκκλησία που τον βρήκαν.

Σκύλος

Δεν κουνιόταν καν από το σημείο που τον είχαν εγκαταλείψει, φοβούμενος πως αν επέστρεφαν ίσως να μην τον έβρισκαν. Ήταν αρκετά φοβισμένος και δεν άφηνε κανέναν να τον πλησιάσει.

Σκύλος

Η Jessica Ellers, μία κάτοικος της περιοχής, ήρθε σε επαφή με την ιδρυτή της Agape Fosters, Dianna Helmers, για να δει αν θα μπορούσε να πείσει τον Truman να μπει στο όχημά της, αλλά ο πιστός σκύλος δεν κουνήθηκε καν από τη θέση του.

Τελικά, η Dianna και ο σύζυγός της τον φόρτωσαν με επιτυχία στο αυτοκίνητό τους και τον πήραν πίσω στο καταφύγιο για να καθαριστεί.
Σκύλος
Το κουτάβι υπέφερε από σκουλήκια και μια πληγή στο πόδι του, πιθανώς από τις πέτρες στις οποίες ξάπλωνε τόσο καιρό…

Η Dianna και ο σύζυγός της αποφάσισαν να τον ονομάσουν Truman, που σημαίνει «ο πιστός στον άνθρωπο».

Σκύλος

Αφότου ο μικρός μας φίλος καθαρίστηκε, η Dianna δημοσίευσε την ιστορία του στα social media και αρκετοί άνθρωποι απ” όλη την Αμερική έσπευσαν να τον υιοθετήσουν!

Σκύλος

Ένας από αυτούς ήταν και η Melissa Karsten. Η Melissa είχε συνεργαστεί με την Agape Fosters στο παρελθόν κι έτσι η Dianna σκέφτηκε ότι οι δυο τους θα τα πήγαιναν αρκετά καλά.

Σκύλος

Και μόνο από την παρακάτω φωτογραφία, είναι εμφανές πόσο ευτυχισμένος είναι πλέον ο Truman στο καινούριο του σπίτι με την οικογένειά του!

Σκύλος

Μην αγοράζετε σκυλιά! Υιοθετήστε ένα και κάντε τη διαφορά γι” αυτά τα υπέροχα πλάσματα!

fanpage.gr

Shares 178

Σχόλια


Read more:
Close