Μενού

Δεκάδες αδέσποτα βρήκαν ένα … σπίτι στη γιορτή υιοθεσίας [φωτό]

Shares 1K

Αδέσποτα Δεκάδες κακοποιημένα και εγκαταλελειμμένα σκυλιά βρέθηκαν σήμερα στην πλατεία Κλαυθμώνος και βρήκαν σπίτι σε κάποια οικογένεια. Πάνω από 5000 άτομα πέρασαν από τη γιορτή υιοθεσίας για να δουν από κοντά τα σκυλιά των 12 φιλοζωικών οργανώσεων που συμμετείχαν στην εκδήλωση και να πάρουν μαζί τους, αυτό που τους έκλεψε την καρδιά.

Αδέσποτα

Οι διοργανωτές Atenistas, δεσμεύτηκαν να επαναλάβουν τη δράση μέσα στο καλοκαίρι.

Αδέσποτα

Αδέσποτα

 

4 Απριλίου Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων

Με αφορμή την 4η Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, ο Δήμος Αθηναίων, συνεχίζοντας εντατικά τις ενέργειές του για την κτηνιατρική φροντίδα των αδέσποτων ζώων, διοργανώνει μια σειρά δράσεων με στόχο να υπενθυμίσει τη σημασία της μέριμνας για την ευζωία τους.

Αύριο Δευτέρα, 4 Απριλίου, ο δήμος Αθηναίων υποδέχεται μαθητές της ΣΤ’ τάξης του Δημοτικού, για μια βόλτα στον Εθνικό Κήπο, όπου θα μιλήσουμε για όλα αυτά που εύκολα μπορούμε να κάνουμε για να βελτιώσουμε την καθημερινή ζωή των τετράποδων φίλων μας.

Περίπτερο Υιοθεσίας στην Πλατεία Κοτζιά

Την ίδια μέρα, Δευτέρα, 4 Απριλίου, το γνωστό σπιτάκι υιοθεσίας αδέσποτων ζώων του δήμου Αθηναίων μας περιμένει ανανεωμένο στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πλ. Κοτζιά), ενώ υπάλληλοι του τμήματος Αστικής Πανίδας του δήμου λύνουν όλες τις απορίες για την υιοθεσία αδέσποτων, τη φροντίδα τους και τις σχετικές δράσεις του Δήμου.

20 Απριλίου, 6μμ, Ενημερωτική Ημερίδα στο Πνευματικό Κέντρο

Την Τετάρτη, 20 Απριλίου, στην αίθουσα Α. Τρίτσης του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50), διοργανώνεται ημερίδα με θέμα «Άνθρωπος & Ζώα Συντροφιάς» σε συνεργασία με τον Περιβαλλοντικό Σύνδεσμο Δήμων Αθήνας – Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ).

pronews.gr

Shares 1K

Σχόλια


Read more:
Close