Μενού

Άλλα 2 σκυλιά νεκρά πυροβολημένα στο κεφάλι έξω από το Δημοτικό Κυνοκομείο Ραφήνας – Πικερμίου (Εικόνες)

Shares 310

σκυλιά Σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 11:30 μια υπάλληλος του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου εντόπισε τα δύο σκυλιά που βλέπετε στις φωτογραφίες να κείτονται νεκρά έξω από το Δημοτικό Κυνοκομείο της περιοχής.

Ήταν και αυτά πυροβολημένα στο κεφάλι. Ο Σπύρος Πετρίδης, που εθελοντικά βοηθάει στην φροντίδα των ζώων, εξήγησε στο www.zoosos.gr ότι πυροβολήθηκαν με διαφορά μερικών ωρών. Το σκυλί με το λευκό και καφέ τρίχωμα δεν ήταν σε νεκρική ακαμψία γιατί είχε πυροβοληθεί λίγο πριν το βρουν νεκρό. Μάλιστα στο στόμα του εντόπισαν ένα κομμάτι κρέας που το ζώο δεν είχε προλάβει να καταπιεί και αυτό σημαίνει ότι ο εκτελεστής το δελέασε με φαγητό ώστε να το πλησιάσει και να το πυροβολήσει τελικά στο αυτί, σε απόσταση 500 μέτρων έξω από το κυνοκομείο.

σκυλιά

Βρέθηκε νεκρό πυροβολημένο στο αυτί σήμερα σε απόσταση 500 μέτρων από το Κυνοκομείο.

Ο δεύτερος σκύλος που βλέπετε στην αρχική φωτογραφία βρέθηκε νεκρός εκτελέστηκε από τον δράστη ακριβώς έξω από το καταφύγιο. Ο δολοφόνος σκότωσε το ζώο πριν από αρκετές ώρες γι’ αυτό και το πτώμα ήταν σε κατάσταση νεκρικής ακαμψίας. Για το διπλό αυτό έγκλημα ενημερώθηκε το Α.Τ. Ραφήνας και αστυνομικοί πήγαν επί τόπου. Τα πτώματα των σκυλιών θα μεταφερθούν για νεκροψία ώστε να εντοπιστεί το βλήμα για να καταγραφεί τουλάχιστον τι είδους όπλο χρησιμοποιήθηκε αυτή τη φορά.

Θυμίζουμε ότι ο ανώμαλος άνθρωπος που δολοφονεί συστηματικά ζώα σχεδόν εξ επαφής από τον Νοέμβριο του 2014 έχει εκτελέσει έξι σκυλιά (τα τέσσερα μόλις σε 10 μέρες) κοντά στο Δημοτικό Κυνοκομείο Ραφήνας – Πικερμίου. Όλα τα ζώα είναι πυροβολημένα στο κεφάλι με αεροβόλο από πολύ κοντινή απόσταση.

Τα θύματα

σκυλιά

15 Νοεμβρίου 2014 – Το ζώο εκτελέστηκε στο κεφάλι στη διασταύρωση των οδών Στεφόπουλου και Μικράς Ασίας.

σκυλιά

1η Μαρτίου 2015 – Πυροβολημένο στο κεφάλι κοντά στην οδό Αγίου Γεωργίου.

σκυλιά

17 Μαρτίου 2016 – Τσομπανόσκυλο δολοφονημένο κοντά στο Δημοτικό Κυνοκομείο.

σκυλιά

19 Μαρτίου 2016 – Ο Δούκας εκτελέστηκε από τον δολοφόνο στο κεφάλι έξω από το Δημοτικό Κυνοκομείο.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ραφήνας – Πικερμίου «Πήγασος» μετά και από τη σημερινή δολοφονία των δύο σκύλων κάνει έκκληση για την φιλοξενία των τριών αδέσποτων που ζουν έξω από το κυνοκομείο καθώς κινδυνεύουν άμεσα από τον επικίνδυνο δράστη που τα εξοντώνει συστηματικά.

Καθώς το καταφύγιο είναι υπέρπληρες και καθημερινά κάτοικοι της περιοχής εγκαταλείπουν και παρατούν κουτάβια δεν μπορούν να τα φιλοξενήσουν εκεί. Αν μπορείτε να συμβάλετε στην προστασία των συγκεκριμένων σκυλιών φιλοξενώντας ή υιοθετώντας καλέστε στα τηλέφωνα του συλλόγου άμεσα: 6934396816, 6974115853, 6936031533, 6937439623. Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε παρακαλείται να επικοινωνήσει με το Α.Τ. Ραφήνας.

σκυλιά

σκυλιά

σκυλιά Της Ελένης Ηλιοπούλου

diaforetiko.gr

 

Shares 310

Σχόλια


Read more:
Close