Μενού

Ένα νησί στις Μπαχάμες όπου κολυμπάς δίπλα σε καθαρά, χαρούμενα γουρούνια

Shares 150

Γουρούνια Στο Big Major Cay, οι τουρίστες και οι χοίροι παίζουν μαζί στην αμμουδιά και στο νερό. Οι χοίροι που ζούνε στο Big Major Cay είναι ημιάγριοι. Πρόκειται για ένα μικροκοπικό ακατοίκητο νησί με πυκνή δασώδη βλάστηση. Εδώ κατοικούν περίπου δώδεκα χοίροι και κυκλοφορούν διάφορες ιστορίες σχετικά με το πώς προέκυψε αυτό. Κάποιοι λένε πως κολύμπησαν ως το νησί έπειτα από ένα ναυάγιο, άλλοι πως τα εγκατέλειψαν εδώ ναυτικοί υπολογίζοντα πως θα επέστρεφαν και θα τα έτρωγαν. Πρόσφατα έγιναν διάσημοι σε όλο τον κόσμο, όταν η κωμικός Amy Schumer ανάρτησε μια φωτογραφία στο Instagram που την έδειχνε με τους φίλους της, συμπεριλαμβανομένου του Jerry Seinfeld, να διασκεδάζει με ένα από τα γουρουνάκια στο νησί.    Στο Big Major Cay, νοιώθεις να μεταφέρεσαι σε πίνακα του Henri Rousseau, ή πιθανά σε μία κατάσταση «Άρχοντα των Μυγών» όταν κατέφθασαν οι τουρίστες. Οι χοίροι είναι πολύ ανεκτικοί με τους ανθρώπους. Και φυσικά τρώνε ότι κι αν του δώσεις.

Γουρούνια Οι χοίροι που ζούνε στο Big Major Cay είναι ημιάγριοι. Πρόκειται για ένα μικροκοπικό ακατοίκητο νησί με πυκνή δασώδη βλάστηση… Φωτο: Robin Schwartz για τους New York Times

Γουρούνια Οι χοίροι είναι πολύ ανεκτικοί με τους ανθρώπους. Αποφασίζουν ποια θα είναι η σχέση τους με τους τουρίστες από το πως θα ανταποκριθούν εκείνοι σε αυτούς… Φωτο: Robin Schwartz για τους New York Times.

Γουρούνια Φωτο: Robin Schwartz για τους New York Times

Γουρούνια Φωτο: Robin Schwartz για τους New York Times

Γουρούνια Φωτο: Robin Schwartz για τους New York Times

Γουρούνια

Φωτο: Robin Schwartz για τους New York Times

Γουρούνια

Φωτο: Robin Schwartz για τους New York Times

lifo.gr

 

Shares 150

Σχόλια


Read more:
Close