Μενού

Πρόσφεραν σε ένα ετοιμοθάνατο κουτάβι ένα ήσυχο μέρος να πεθάνει. Το κουτάβι όμως είχε άλλα σχέδια (Εικόνες-Βίντεο)

Shares 587

κουτάβι Όταν μια οικογένεια Αμερικανών μετακόμισαν στην Άγκυρα, αποφάσισαν να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους ως εθελοντές σε ένα καταφύγιο ζώων.

Δυστυχώς, τα καταφύγια ζώων στην Τουρκία δεν διαθέτουν αρκετούς πόρους, γεγονός που σημαίνει ότι πάνω από 4.000 σκυλιά, δεν έχουν ούτε αρκετή τροφή αλλά και ούτε την κατάλληλη περίθαλψη.

 Τα μέλη της οικογένειας αποφάσισαν να πάρουν στο σπίτι τους μερικά άρρωστα, ετοιμοθάνατα αδελφάκια κουτάβια με την ελπίδα ότι θα κάνουν τις τελευταίες τους μέρες λίγο πιο ευτυχισμένες.

Τελικά όλα έφυγαν από τη ζωή εκτός από ένα. Το μικρότερο από όλα: Την Φέιθ (Πίστη).

Η ιστορία είναι σπαρακτική, αλλά ευτυχώς, έχει ευτυχισμένο τέλος. Δείτε στις φωτογραφίες και στο βίντεο πως η μικρή Φέιθ κατάφερε το αδιανόητο και βγήκε νικήτρια στη μάχη της με τον θάνατο.

Η Φέιθ και τα αδέλφια της λιμοκτονούσαν στο καταφύγιο. Όλα τα αδελφάκια υπέφεραν από λοιμό, μια ασθένεια ιδιαίτερα επικίνδυνη και πολύ μεταδοτική. Τελικά όλα τα αδελφάκια υπέκυψαν στη ασθένεια, εκτός από την μικρούλα Φέιθ.

Τα μέλη της οικογένειας ήθελαν να κάνουν τις τελευταίες μέρες της Φέιθ λίγο πιο όμορφες. Η σκυλίτσα είχε όμως κάτι άλλο στο μυαλό της.

κουτάβι

Ίσως να την βοήθησε το φαγητό που είχε πλέον άφθονο, ίσως τα χάδια και η αγάπη που βίωσε για πρώτη φορά.. Το γεγονός πάντως είναι ότι η Φέιθ τα κατάφερε.

κουτάβι

Στην αρχή δεν μπορούσε να περπατήσει και είχε πολλά προβλήματα υγείας. Αλλά μέρα με τη μέρα η υγεία της βελτιώνονταν.

κουτάβι

Η επιστροφή της Φέιθ στη ζωή δεν ήταν τίποτα λιγότερο από ένα θαύμα.

κουτάβι

Είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αλλά έτσι είναι η Φέιθ σήμερα!

κουτάβι

Δείτε την ιστορία της στο παρακάτω βίντεο.

dinfo.gr

Shares 587

Σχόλια


Read more:
Close