Μενού

10 υπέροχα μέρη όπου οι άνθρωποι ζουν αρμονικά μαζί με εξωτικά ζώα (Εικόνες)

Shares 79

ζώα Το Νησί των Κουνελιών, Ιαπωνία

ζώα

Η κύρια ατραξιόν στο μικρό νησί  Okunishima στην Ιαπωνία, είναι οι κάτοικοι με τα μακριά αυτιά, τα άγρια κουνέλια. Ο τόπος είναι γνωστός και σαν το νησί των κουνελιών και είναι το καταφύγιο για πάνω από 700 μικρά τριχωτά πλάσματα που περιφέρονται ελεύθερα και είναι χαρούμενα να βλέπουν ανθρώπους.

Κοπάδια με πρόβατα, Νέα Ζηλανδία

ζώα

Η Νέα Ζηλανδία θεωρείται ο παράδεισος για ονειροπόλους αλλά και για πρόβατα. Αυτό δεν είναι τυχαίο, αφού υπάρχουν 4,4 εκατομμύρια άνθρωποι και 34 εκατομμύρια πρόβατα! Είναι δηλαδή οχτώ πρόβατα για κάθε άνθρωπο!

Η φάρμα με τα Ιγκουάνα, Ονδούρα

ζώα

Το Roatan είναι ένα δημοφιλές  λιμάνι για κρουαζιερόπλοια και μια από τις μεγαλύτερες ατραξιόν στην  Ονδούρα. Εκεί υπάρχει μια φάρμα και  ένα πάρκο όπου εκατοντάδες ιγκουάνα περιφέρονται ελεύθερα και δεν χάνουν ευκαιρία να ζητιανεύουν για τροφή από τους τουρίστες.

Το χωριό με τις αλεπούδες, Ιαπωνία

ζώα

Το μικρό χωριό ονομάζεται  Zao Kitsune Mura και είναι ένας μικρός ζωολογικός κήπος όπου εκατοντάδες αλεπούδες περιφέρονται ελεύθερα. Οι επισκέπτες μπορούν να περπατήσουν στον κήπο χωρίς να φοβηθούν τα ζώα και μπορούν ακόμη και να ταΐσουν τα μικρά τριχωτά ζωάκια παίρνοντας κάποια μέτρα προστασίας.

Άγριοι παπαγάλοι, Ισπανία

ζώα

Η Ισπανία έχει και αυτή τα περιστέρια της αλλά είναι πολύχρωμοι μικροί παπαγάλοι που αγαπούν να τρώνε από τα χέρια των ανθρώπων.

 Πίθηκοι, Ταΐλάνδη
ζώα

Εάν ποτέ βρεθείτε στην Ταΐλάνδη, θα συναντήσετε σίγουρα έναν άγριο πίθηκο, αφού τα εξωτικά πλάσματα αυτά ζουν παντού στην χώρα, από την βαθύτερη ζούγκλα μέχρι τις παραλίες, τα πάρκα, ακόμη και στους δρόμους των πόλεων

Το νησί με τις γάτες, Ιαπωνία

ζώα

Το νησί Tashiroima  στην Ιαπωνία κατοικείται από έναν μικρό αριθμό ανθρώπων αλλά οι κύριοι κάτοικοι είναι οι γάτες. Υπάρχουν εκατοντάδες από αυτές. Οι κάτοικοι τις ταΐζουν ψάρια  και τις φέρονται ωραία αλλά ποτέ δεν παίρνουν μια γάτα για κατοικίδιο. Γιατί να το κάνουν άλλωστε αφού μπορούν να έχουν μέρα και ένα καινούριο φίλο;

Άγρια κοκόρια, Χαβάη

ζώα

Τα νησιά Kauai είναι ένας αληθινός παράδεισος για κότες. Απαγορεύεται  το κυνήγι τους και επιτρέπεται μόνο εάν εισβάλλουν σε ιδιωτική περιουσία.Τα πουλιά πηγαίνουν ελεύθερα όπου θέλουν και οι κότες πάνε βόλτα με τα κλωσόπουλα, ενώ τα κοκόρια τσακώνονται ακατάπαυστα.

Το Άγριο Πάρκο, Νησί Φιλίπ

ζώα

Αυτό το νησί είναι γνωστό για την αποικία των πιγκουίνων που είναι πάνω από 5000. Λόγω της ποικιλίας του εδάφους είναι και ο τόπος όπου υπάρχουν άγρια καγκουρό.

Η πόλη με τα ελάφια, Ιαπωνία

ζώα

Η μικρή πόλη της Nara είναι γεμάτη από ελάφια, που φθάνουν μέχρι και τα 1200 από αυτά. Τα περισσότερα ζουν στα πάρκα αλλά περπατούν και στην πόλη συχνά. Κάποια από αυτά φεύγουν από τα πάρκα και ζητούν τροφή από περαστικούς. Επιπλέον, αυτοί οι μικροί εκβιαστές κάνουν τους ανθρώπους να τρέχουν στο μηχάνημα αυτόματης πώλησης για να τους πάρουν φαγητό.

tilestwra.com

Shares 79

Σχόλια


Read more:
Close