Μενού

Αυτός είναι ο λόγος που τα κουνούπια προτιμούν να τσιμπούν συγκεκριμένους ανθρώπους και όχι όλους. (Βίντεο)

Shares 59

κουνούπια Πολλοί είναι εκείνοι που υποφέρουν από τα έντομα και κυρίως το καλοκαίρι δεν μπορούν να μείνουν για περισσότερο από 5 λεπτά στη βεράντα τους γιατί κινδυνεύουν να «φαγωθούν ζωντανοί». Αν ανήκετε στους ανθρώπους που τα κουνούπια βρίσκουν «ελκυστικούς», το παρακάτω βίντεο είναι για εσάς.

Εδώ, θα μάθετε γιατί μερικοί άνθρωποι έλκουν τα κουνούπια με αποτέλεσμα να τους τσιμπούν πολύ συχνά ενώ άλλοι άνθρωποι έχουν την ησυχία τους μιας και τα έντομα δεν τους πλησιάζουν.

Σίγουρα έχετε ακούσει τη φράση «έχει γλυκό αίμα» ως εξήγηση για τα «θύματα» των κουνουπιών αλλά στην πραγματικότητα αυτό δεν ισχύει. Είναι γεγονός, πως οι άνθρωποι διαθέτουν διαφορετικά βακτηρίδια στο δέρμα τους και εκπέμπουν καλύτερη μυρωδιά από άλλους. Αυτό καθορίζει ποιον θα τσιμπήσει ένα κουνούπι και ποιον όχι.

Εκτός από τα διάφορα βακτηρίδια, το διοξείδιο του άνθρακα που εκπέμπεται από την αναπνοή μας και τη θερμότητα του σώματος, υπάρχουν κάποιοι άλλοι παράγοντες που συμβάλουν στο να γίνει κανείς ακαταμάχητος για τα κουνούπια.

Δεν πρόκειται απλά για τη φαγούρα αλλά και για τους κινδύνους που ελλοχεύονται από το τσίμπημα των κουνουπιών. Το παρακάτω βίντεο θα σας δώσει αρκετές πληροφορίες για τους κινδύνους και την προστασία μας από τα κουνούπια όπως και για τα εντομοαπωθητικά εφόσον κουβαλούν πολλές ασθένειες. Το τσίμπημά τους δεν είναι απλά ενοχλητικό. Εμπεριέχει κινδύνους για την υγεία και η προστασία είναι σημαντική.

Δείτε το βίντεο για ένα πιο άνετο και ασφαλές καλοκαίρι.

tilestwra.com

Shares 59

Σχόλια


Read more:
Close