Μενού

Υιοθέτησαν τη Μύρα όταν έδινε μάχη να νικήσει τις αρρώστιες της για να μην υποφέρει (Βίντεο)

Shares 280

αρρώστιες Οι εθελοντές της φιλοζωικής οργάνωσης «Save a Greek Stray» έχουν κάθε λόγο να χαίρονται και να νιώθουν υπερήφανοι για τη Μύρα τους που όπως λένε από τους πρώτους μήνες της ζωής της ήρθε αντιμέτωπη με καταστάσεις και συναισθήματα που κανένα κουτάβι δεν θα έπρεπε να βιώσει ποτέ.

Όταν ήταν δύο μηνών κουτάβι εγκαταλείφθηκε στους δρόμους όπου αργοπέθαινε μόνη και αβοήθητη. Βρέθηκε υποσιτισμένη, φοβισμένη και με μια τεράστια πληγή που αιμορραγούσε στο μικρό της αδύνατο σώμα.

 «Κι όμως πάλεψε με την αρρώστια, τον πόνο, τη μοναξιά, την εγκατάλειψη και τον φόβο. Έκανε τεράστιο αγώνα, ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και τον ίδιο της τον εαυτό, και κατάφερε να γίνει μια χνουδωτή, τρυφερή, κοινωνική και παιχνιδιάρα δεσποινίς. Είναι πλέον πανέμορφη, υγιέστατη και έχει όλο το χρόνο μπροστά της για να συγχωρέσει και να ξεχάσει» αναφέρουν οι εθελοντές της φιλοζωικής οργάνωσης «Save a Greek Stray» που νοιάστηκαν γι’ αυτό το πλάσμα και με την αγάπη τους το έφεραν ξανά πίσω στη ζωή.

Η Μύρα υιοθετήθηκε σχεδόν αμέσως μετά τη διάσωσή της όταν έδινε τη δική της μάχη να ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας και να σταθεί ξανά στα πόδια της. Οι νέοι της κηδεμόνες, όπως λένε οι εθελοντές, την επέλεξαν πριν ακόμα φανεί η ομορφιά της και την περιμένουν με ανυπομονησία στο σπίτι τους μόλις αναρρώσει πλήρως.

istoriesadespoton.gr

Shares 280

Σχόλια


Read more:
Close