Μενού

Ταξιδιάρικα τετράποδα: Γυρίζουν τον κόσμο και … φωτογραφίζονται

Shares 29

τετράποδα Μπορεί τα περισσότερα κατοικίδια να κάνουν καθημερινές βόλτες ή συχνές εκδρομές αλλά η «βάση» τους είναι πάντα το σπίτι τους. Τα παρακάτω κατοικίδια ωστόσο μπορούν να ανταγωνιστούν τους πιο φανατικούς ταξιδιώτες, καθώς επισκέπτονται ένα σωρό μέρη και- το κυριότερο στο σύμπαν του Instagram- φωτογραφίζονται σε αυτά. Σκύλοι, γάτες αλλά και πιο ασυνήθιστα κατοικίδια μαζί με τους ιδιοκτήτες τους γυρίζουν Ασία, Αμερική, Ευρώπη και Αυστραλία και οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν.

Miami

Με αφετηρία τη Ρώμη, όπου διασώθηκε από εκτροφείο κουταβιών από τη νυν ιδιοκτήτριά του Marianna Chiaraluce, ο Miami ταξιδεύει σε πολλά μέρη, μεταξύ των οποίων και η Σαντορίνη. Στο Instagram έχει 5.650 fans.

τετράποδα

Aspen

Ο 24χρονος Hunter Lawrence έχει φωτογραφίσει την εκθαμβωτική ομορφιά της Βόρειας Αμερικής με πρωταγωνιστή τον τετράποδο φίλο του Aspen- ο οποίος έχει 156.000 followers στα social media.

τετράποδα

Hamlet

Ο Άμλετ λειτουργεί καθησυχαστικά για την ιδιοκτήτριά του, την 28χρονη Megan Peabody, η οποία φοβάται τις πτήσεις. Κι έτσι κι εκείνη παίρνει μαζί της το γουρουνάκι της στο αεροπλάνο, για να την ηρεμεί, και δεν παραλείπει να τον φωτογραφίζει στο κοκπιτ.

τετράποδα

Millie

Η Millie έκανε σουξέ στα social media καθώς διαπιστώθηκε πως προτιμά να σκαρφαλώνει σε βράχια και να ποζάρει με φόντο εκπληκτικά τοπία παρά να χουρχουρίζει στον καναπέ της. Έχει 44.000 followers στο Instagram. Από τότε που σκαρφάλωσε στον ώμο του ιδιοκτήτη της Craig Armstrong, σε καταφύγιο της Utah όπου την είχαν εγκαταλείψει, ήξεραν και οι δύο πως είχαν βρει νέο σύντροφο στις περιπέτειες.

τετράποδα

Loki

Ο 2χρονος Loki και ο ιδιοκτήτης του Kelly Lund από το Κολοράντο μοιράζονται τις εξερευνήσεις τους στη φύση- και κρατούν ενήμερους και τους 976.000 fans τους στα social media.

 

 

τετράποδα

Burma

Η Βurma είναι μια διασημότητα του Instagram καθώς επί δυόμιση χρόνια σκαρφάλωσε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές κορφές της Αμερικής μαζί με τον Stephen Simmons και τον επίσης τετράποδο Puppi. Έχει 38.900 followers στα social media.

τετράποδα

Kahlua

Έχει τη φήμη του πιο φωτογενούς σκύλου, τίτλο που κέρδισε επάξια ποζάροντας ασταμάτητα κατά τη διάρκεια του επικού ταξιδιού της στην Αμερική. Ο ιδιοκτήτης της Trevor DeHaas αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και βλέποντας την κατάστασή του να χειροτερεύει αποφάσισε να αξιοποιήσει κάθε λεπτό στη ζωή, ταξιδεύοντας στις ΗΠΑ συντροφιά με την Kahlua. Οι followers της ξεπερνούν τους 3.700.

 

τετράποδα

Biddy

Από το Εθνικό Πάρκο Yellowstone έως τους δρόμους του Πόρτλαντ, ο σκαντζόχοιρος Biddy έχει προσελκύσει περισσότερους από 576.000 followers στο λογαριασμό του στο Instagram.

τετράποδα

Gandalf

Το περιπετειώδες πνεύμα του Gandalf έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον 26.300 ανθρώπων από όλο τον κόσμο που τον παρακολουθούν στο Instagram. Είναι από τη Νότια Κορέα αλλά ζει στην Καλιφόρνια κι έχει ήδη ταξιδέψει σε εννέα πολιτείες της Αμερικής και δύο χώρες. Τον τελευταίο χρόνο πέρασε μεταξύ άλλων από το Σαν Φρανσίσκο, το Τέξας, το Χόλιγουντ και τη Σιέρρα Νεβάδα.

τετράποδα

pronews.gr

 

Shares 29

Σχόλια


Read more:
Close