Μενού

Ο πιο δύσκολος αποχαιρετισμός σε έναν σύντροφο ζωής! (Φωτογραφίες)

Shares 2K

σύντροφος Μαζί στα εύκολα, μαζί και στα δύσκολα- Δείτε φωτογραφίες

Αχώριστοι φίλοι για 14 χρόνια. Μοιράστηκαν τα πάντα- εκδρομές, ταξίδια, σέρφινγκ αλλά και την αγωνία της μάχης με τον καρκίνο. Οι εμπειρίες τους αξέχαστες και ο σύνδεσμός τους μοναδικός- όσο μοναδική είναι η στενή σχέση που αναπτύσσει με το τετράποδο φιλαράκι του κάθε άνθρωπος που ζει με σκύλο.
Ο τετράποδος Denali στάθηκε στο πλευρό του φωτογράφου Ben Moon όταν εκείνος πάλευε με τον καρκίνο. Με τη σειρά του ο Moon φρόντισε τον Denali όταν νόσησε επίσης από καρκίνο.
Ο άρρηκτος δεσμός τους σκιαγραφείται στην ταινία μικρού μήκους- αφιέρωμα που έφτιαξε ο Moon για τον σκύλο του, «φωτίζοντας» τα 14 χρόνια της κοινής τους ζωής μέχρι το τέλος του Denali, πέρσι.
Η ταινία απέσπασε μεταξύ άλλων το Βραβείο του Κοινού στο Φεστιβάλ του Κολοράντο πέρσι.
Το φιλμ αρχίζει με τον Moon και τον Denali να παίζουν στην παραλία λίγες ημέρες πριν ο Denali φύγει από τη ζωή και υπενθυμίζει όλα όσα έζησαν από το 1999 που ο φωτογράφος πήρε τον Denali από καταφύγιο ζώων.
Δίνοντας φωνή στον Denali ο Moon λέει: «Είμαι σίγουρος πως ο Ben ξέρει πως πεθαίνω. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι ο καρκίνος ή κάτι άλλο αλλά με πήγε σε όλα τα μέρη που πηγαίναμε όταν ήμουν καλά και με φροντίζει πολύ. Τις προάλλες μου ζήτησε να του το δείξω όταν θα είμαι έτοιμος να φύγω. Μου είπε πως δεν θέλει να υποφέρω».
Καθώς η ταινία πλησιάζει προς το τέλος της ο Denali λέει: «Η τελευταία μου νύχτα ήταν πολύ ήρεμη. Δεν πεινούσα πια κι έτσι έδειξα στον Ben πως είχε έρθει η ώρα. Με άφησε να κοιμηθώ όλη τη νύχτα στην αγκαλιά του».
Το επόμενο πρωί ο φωτογράφος πήγε τον Denali στον κτηνίατρο για να κάνει ευθανασία.
Δείτε τις φωτογραφίες
σύντροφος
σύντροφος
σύντροφος
σύντροφος
σύντροφος
σύντροφος
σύντροφος
σύντροφος
σύντροφος
toocute.gr
Shares 2K

Σχόλια


Read more:
Close