Μενού

Ο Σκύλος της ήταν Ανήσυχος στη Μέση της Νύχτας. Όταν Έτρεξε στο γιο της, δεν Πίστευε στα Μάτια της! (Εικόνες)

Shares 619

Σκύλος Ο Jedi είναι ένα γλυκό, τετράχρονο Λαμπραντόρ με μια μοναδική ικανότητα: σώζει καθημερινά τη ζωή του ιδιοκτήτη του, του 7χρονου Luke Nutall. Το καλύτερο είναι, ο τρόπος που το καταφέρνει αυτό.

Σκύλος

Ένα βράδυ πριν κάποιο διάστημα, ο Jedi ήταν ανήσυχος. Παρατήρησε αμέσως ότι ο Luke, που κοιμόταν βαθιά κοντά του, βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Σκύλος

Η μητέρα του Luke, η Dorrie, είχε επίσης αποκοιμηθεί στο δικό της κρεβάτι. Αλλά ο Luke χρειαζόταν επειγόντως ιατρική βοήθεια! Ευτυχώς, ο Jedi έσπευσε στο κρεβάτι της Dorrie και την ξύπνησε με τα γαυγίσματά του.
Ο Luke υποφέρει από διαβήτη και μετά από μια ένδειξη, η Dorrie κατάλαβε ότι τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα του ήταν πολύ χαμηλά. Ο Luke έχει μια συσκευή, που συνεχώς μετράει τα επίπεδα του σακχάρου του, αλλά ο Jedi μυρίστηκε τον κίνδυνο νωρίτερα και ειδοποίησε έγκαιρα. Ο σκύλος ήταν πιο γρήγορος από τον συσκευή.
Σκύλος
Το λαμπραντόρ μπορούσε να αισθανθεί τις χημικές αλλαγές στον ιδρώτα του Luke, πολύ πιο έγκαιρα από ότι το μηχάνημα. Στην πραγματικότητα, ο Jedi είχε εκπαιδευτεί ως ιατρικός βοηθός, όταν ήταν κουτάβι.
Σκύλος
Όποτε ο Jedi μυρίζει ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Luke, έχει μάθει να παίρνει μια χρωματιστή ράβδο στην μητέρα του. Όταν τα επίπεδα σακχάρου είναι πολύ υψηλά, ο Jedi σηκώνει το πόδι του. Όταν είναι πολύ χαμηλά, ξαπλώνει στο πάτωμα.
Σκύλος
Ο Jedi έχει επανειλημμένα σώσει την ζωή του Luke εδώ και τρία χρόνια, και ως ανταμοιβή για την καλή δουλειά του, του διοργάνωσαν ένα πάρτυ. Εκεί του έδιναν μεζεδάκια, πολλές αγκαλιές και παιχνίδια.
Σκύλος
Ο Luke και ο  Jedi έχουν ακόμα και την δικιά τους σελίδα στο Facebook. Η μητέρα του γράφει συχνά για τις καθημερινές προκλήσεις, που βιώνει το παιδί της. Θέλει να ενημερώσει για τον διαβήτη τύπου 1, καθώς μόνο στις ΗΠΑ 3 εκατομμύρια παιδιά και ενήλικες πάσχουν από την ασθένεια. Δυστυχώς, δεν έχουν όλοι έναν τέτοιο φοβερό βοηθό, όπως ο Jedi. Μοιραστείτε την φοβερή ιστορία τους με τους φίλους σας!
toocute.gr
Shares 619

Σχόλια


Read more:
Close