Μενού

Έξι λόγοι που κάνουν έναν ημίαιμο σκύλο πιο ενδιαφέρον!

Shares 436

Σκύλος Αγαπάμε όλα τα σκυλιά και αν είναι καθαρόαιμα ή Mix-φυλή ή ημιαιμα γιατί όλοι οι σκύλοι έχουν αυτές τις υπέροχες προσωπικότητες που ποτέ δεν παύουν να σε διασκεδάζουν να σε συγκινούν και να σε εντυπωσιάζουν .Ωστόσο αν είστε από αυτούς που έχετε σώσει ή υιοθετήσει ένα σκύλο , τότε ξέρετε ότι αυτός ο σκύλος φέρει ένα πλούτο συμπεριφορών που ένα κουτάβι καθαρόαιμο δεν είναι δυνατόν να έχει.

1. Αυτά που σώθηκαν από το δρόμο , «έχουν δει τα μάτια τους» , έχουν πεζοδρομιακή μόρφωση με αποτέλεσμα να είναι πιο σοφά γι’αυτο.

2. Παράγουν ένα θέμα ατέλειωτης συζήτησης με θέμα «τι ράτσα είμαι»

3. Πιθανοί συγγενείς μπορεί να είναι παντού στη γειτονιά.

4. Η πραγματική ηλικία τους θα παραμείνει για πάντα ένα μυστήριο, και δεν έχουν κανένα πρόβλημα αν αλλάξετε την ημέρα των γενεθλίων τους, αρκεί να θυμάστε αυτή την ημέρα και την τούρτα ,φυσικά.

5. Ξέρουν πολύ καλά και εκτιμούν ότι το να μένουν μαζί σας είναι σαν να μένουν σε προεδρική σουίτα στο Hilton σε σχέση με το πεζοδρόμιο ή και το καταφύγιο. Τους είναι αρκετό να έχουν μια ζεστή γωνιά και εσάς κοντά.

6. Το να σώσεις ένα αδέσποτο σκύλο και το να βοηθάς ένα πλάσμα δίνοντας του μια δεύτερη ευκαιρία για καλύτερη ζωή ,γεμίζει τη κάρδια με ευτυχία και περηφάνια και δεν έχω λόγια να περιγράψω την αστείρευτη «άνευ όρων» αγάπη που μας προσφέρουν…

koutipandoras.gr

Shares 436

Σχόλια


Read more:
Close