Μενού

Απίστευτο! Περίμενε το αφεντικό του που πέθανε σε δυστύχημα, δίπλα στο δρόμο, για 1 ολόκληρο χρόνο! (Εικόνες)

Shares 2K
Σκύλος Τα σκυλιά είναι γνωστά για την ακλόνητη πίστη τους στους ιδιοκτήτες τους, αυτός που θα δείτε παρακάτω όμως ανεβάζει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά, αφού περίμενε στην άκρη του δρόμου στη Σιβηρία για περισσότερο από ένα χρόνο αφότου ο ιδιοκτήτης του πέθανε με τραγικό τρόπο σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Αψηφώντας το τσουχτερό κρύο της Σιβηρίας, όπου οι θερμοκρασίες πέφτουν συχνά κάτω από τους -5°C, με την ελπίδα της επιστροφής του ιδιοκτήτη του, αρνούνταν να ακολουθήσει όσους προσπάθησαν να του παρέχουν ζεστασιά και φροντίδα.

Σκύλος

Σκύλος

Πλέον είναι γνωστός ως ο «Hachiko της Σιβηρίας» και όχι άδικα…

Το πιστό σκυλί πιστεύεται ότι έμεινε πίσω μετά το αυτοκινητιστικό δυστύχημα, το φθινόπωρο του 2014, οπότε και οι άνθρωποι άρχισαν να παρατηρούν ότι στέκεται δίπλα στο δρόμο με τις ώρες και προσπάθησαν να το πιάσουν.

 Φιλόζωοι ξεκίνησαν να τον ταΐζουν ενώ του έβαλαν ακόμη και σπιτάκι δίπλα στο δρόμο Berkut, κοντά στο Yalutorovsk στην περιοχή Τιουμέν.

Το σκυλί επέζησε από μία ακόμη τραγωδία όταν το σπιτάκι του, το οποίο ήταν πολύ κοντά στο δρόμο, καταστράφηκε από ένα φορτηγό, αλλά λίγες εβδομάδες αργότερα του χάρισαν ένα καινούριο.

Σκύλος

Ακόμα και μετά από αυτό, το ζώο εξακολουθούσε να στέκεται στην άκρη του δρόμου περιμένοντας τον ιδιοκτήτη του…

Η ακτιβίστρια Αναστασία Selina είπε: «Δεν εμπιστεύεται κανέναν. Σας συμβουλεύουμε να μην τον ενοχλείτε, γιατί ίσως τρομάξει και το χτυπήσει κάποιο διερχόμενο όχημα.»

fanpage.gr

Shares 2K

Σχόλια


Read more:
Close