Μενού

Αλιγάτορας νομίζει ότι είναι κατοικίδιο και δίνει φιλιά στο στόμα (βίντεο)

Shares 29

αλιγάτορας Μια γυναίκα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ έχει ως κατοικίδιό της έναν νεαρόαλιγάτορα.

Όταν λέμε ότι τον έχει κατοικίδιο, στην κυριολεξία τον έχει ως μωρό. Του φοράει τζάκετ μηχανόβιου, τον βγάζει βόλτα με τη μηχανή της (ο αλιγάτορας κάθεται σε παιδικό καθισματάκι) και του δίνει φιλιά στο στόμα.

Η Μαίρη Θορν έχει ονομάσει τον αλιγάτορα Ράμπο. Τώρα όμως έχει πρόβλημα, διότι ο Ράμπο μεγάλωσε και σύμφωνα με τη νομοθεσία πρέπει να τον επιστρέψει στην άγρια φύση, πράγμα που τη βρίσκει αντίθετη.

Ο Ράμπο έχει μήκος 1,80 μέτρα περίπου. Η νομοθεσία λέει ότι εάν θέλει να τον κρατήσει πρέπει να έχει μια έκταση περίπου 6 στρέμματα για να τον φιλοξενεί, αλλιώς πρέπει να τον επιστρέψει στη φύση.

Ωστόσο ο Ράμπο δεν είναι συνηθισμένος αλιγάτορας. Έχει μάθει να ζει μέσα στο σπίτι, όπου έχει και δικό του δωμάτιο, ενώ είναι και «ευαίσθητος στον ήλιο».

αλιγάτορας

Ράμπο ο αλιγάτορας σε εκδήλωση με παιδιά πριν 4 χρόνια. Όπως βλέπετε αφήνει να τον χαϊδεύουν.

«Όλοι μπορούν να σας πουν ότι του συμπεριφέρομαι σαν να είναι μωρό», είπε μιλώντας στο Fox News. «Δεν έχει καμία σχέση με έναν φυσιολογικό αλιγάτορα».

Η Θορν παίρνει μαζί της τον Ράμπο σε σχολεία και σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις για να ενημερώνει σχετικά με τα ερπετά ενώ τον έχει εκπαιδεύσει να μη δαγκώνει.

Η Επιτροπή Άγριας Ζωής της Φλόριντα γνωρίζει την ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου αλιγάτορα και ερευνά την περίπτωσή του ώστε να βρεθεί μια λύση και να τον κρατήσει σύμφωνα με τον νόμο.

Δείτε το πραγματικά απίστευτο βίντεο, με τον αλιγάτορα να συμπεριφέρεται ως μωρό

pronews.gr

Shares 29

Σχόλια


Read more:
Close