Μενού

Παρουσιαστής του BBC βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με το μεγαλύτερο φίδι στον κόσμο (φωτό, vid)

Shares 21

φίδι Ο παρουσιαστής του BBC, έκανε γυρίσματα για τις φυλές του Αμαζονίου. Πως ζούν, πως κυνηγούν, τα προβλήματα τους… όταν ξαφνικά ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με ένα ανακόντα 6 μέτρων.

φίδι

Ο Γκόρντον Μπιουκάναν γύριζε ντοκιμαντέρ στον Αμαζόνιο για το ΒΒC με τίτλο «φυλές, αρπακτικά και εγώ». Κάποια στιγμή ενώ βρισκόταν στη ζούγκλα του Εκουαδόρ μαζί με μέλη της φυλής Ουαοράνι, του είπαν να σταματήσει να περπατάει, να κάνει θόρυβο και να μην κουνιέται.

φίδι

Δίπλα του σερνόταν ένα τεράστιο ανακόντα, που ξεπερνούσε τα 6 μέτρα. Ίσως το μεγαλύτερο φίδι στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Οι Ουαοράνι γνωρίζουν πως το τεράστιο ερπετό είναι από τα πλέον επικίνδυνα φίδια στον κόσμο αν και σπάνια επιτίθεται σε ανθρώπους.

φίδι

Οι θρύλοι της φυλής λένε πως όποιος το αιχμαλωτίσει παίρνει το πνεύμα του και γίνεται ατρόμητος. Πάντα μα πάντα τα μέλη της φυλής αφού αιχμαλωτίσουν ένα ανακόντα, δεν το δολοφονούν, αλλά το αφήνουν ελεύθερο.

φίδι

Ο Άγγλος παρουσιαστής τα έχασε.. Οι άνδρες της φυλής εντόπισαν το φίδι τι περικύκλωσαν και το αιχμαλώτισαν. Ο Γκόρντον ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με το φίδι. Στην κυριολεξία το πρόσωπο του φιδιού ήταν σχεδόν τριπλάσιο από ένα ανθρώπινο κεφάλι.

φίδι

Η εμπειρία που έζησε ήταν ανεπανάληπτη όπως λέει και ο ίδιος ενώ του έκανε εντύπωση ο τρόπος που συμπεριφέρονται οι ινδιάνοι της φυλής σε κάθε τι ζωντανό. Δεν το σκοτώνουν χωρίς λόγο και κυνηγούν μόνο για να φάνε και όχι από ευχαρίστηση.

pronews.gr

Shares 21

Σχόλια


Read more:
Close