Μενού

Και όμως είναι Αλήθεια… Μια εταιρία πουλάει Δερμάτινες Πανοπλίες για Γάτες! (Εικόνες)

Shares 18
γάτες Πωλείται στο Etsy από το Savagepun Studio, το οποίο πουλάει “μοναδικά και άριστα κατασκευασμένα αξεσουάρ μεταμφίεσης και δερμάτινα αξεσουάρ”.Ανήκει στον 38χρονο Andy Fyfe και την 31χρονη γυναίκα του Barbara, αν και ο Andy λέει ότι υπάρχει βοήθεια και από τον Owen, τον 7χρονο γιο του Andy από προηγούμενο γάμο, και την Jenga, τη γάτα τους.

“Το στούντιο μας βρίσκεται στη Βοστόνη. Φτιάχνουμε κάθε είδους μάσκες, καπέλα, στολές και άλλα πολλά παράξενα, με εξειδίκευση στις καλλιτεχνικές δερμάτινες πανοπλίες για ανθρώπους και γάτες.”

Ο Fyfe είπε ότι η έμπνευση του είναι ένας ευφυέστατος καλλιτέχνης από το Calgary με το όνομα Jeff de Boer, ο οποίος έχει φτιάξει μία απίστευτη σειρά ιστορικά βασισμένων πανοπλιών για γάτες.

γάτες

“Η ικανότητα του ξεπερνά κατά πολύ τη δική μου, αλλά τα έργα του είναι περισσότερο σχεδιασμένα για να στέκονται σαν αγάλματα παρά για να τα φοράει μία γάτα.”

“Εμπνευσμένος από το παράδειγμα του και σαν αρχάριος με τις πανοπλίες, σκέφτηκα ότι θα ήταν πολύ αστείο και παράλληλα μια άριστη πρόκληση να προσπαθήσω να φτιάξω κάτι που να μπορεί να φορέσει μία γάτα και να μπορεί να κινείται άνετα με αυτό.”

Ο Fyfe είπε ότι ποτέ δεν είχε σκοπό να πουλήσει την πανοπλία: “Ήταν μια διασκεδαστική εμπειρία το να δουλεύω με μια ασυνήθιστα συνεργάσιμη γάτα και ανέβασα μερικές φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα για να τις δουν οι φίλοι μου. Οι φωτογραφίες έγιναν αμέσως viral προς μεγάλη μου έκπληξη και άρχισε να με ψάχνει ο κόσμος ρωτώντας πως μπορεί να αποκτήσει μία πανοπλία – χρειάστηκε να δουλέψω πολύ για μερικές εβδομάδες για να έχω έτοιμα μερικά επιπλέον σετ.”

Το ζευγάρι εξηγεί στη σελίδα του στο Etsy πως συνήθισε η γάτα τους να φοράει την πανοπλία: “Πλέον φαίνεται πραγματικά να απολαμβάνει να τη φοράει – γουργουρίζοντας και περπατώντας σαν μοντέλο. Νομίζω ότι της αρέσει και η επιπλέον μόνωση που προσφέρει το δέρμα.”

Δεν έχουν κάνει τρελές πωλήσεις, αλλά έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία βάση πελατών η οποία αποτελείται από υπέροχους, εκκεντρικούς και δημιουργικούς ανθρώπους που τους αναζήτησαν σαν καλλιτέχνες που μπορούν να φτιάξουν κάτι που δεν βρίσκεις αλλού.

γάτες

“Η ανθρωπότητα μπορεί να κοιμάται ήσυχη ξέροντας ότι δεν την απειλεί ακόμα ένας στρατός από γάτες με πανοπλίες”, λέει ο Fyfe.

Κάνει η πανοπλία τις γάτες να έχουν πιο κακή συμπεριφορά;

Το καλό με την πανοπλία, όσον αφορά την ηθική, είναι ότι έχει αποκλειστικά αμυντική χρήση”, λέει. “Δεν προκαλεί ζημιά σε κανέναν, εκτός και αν προσπαθήσει κανείς να φάει το πλάσμα που τη φοράει. Η συνείδηση μου είναι καθαρή.”

“Μας αρέσει να φτιάχνουμε μοναδικά και όμορφα πράγματα και να δουλεύουμε με τους πελάτες για να φτιάξουμε κάτι τέλειο για τους ίδιους.”

γάτες

γάτες

γάτες

γάτες

fanpage.gr

Shares 18

Σχόλια


Read more:
Close