Μενού

Ο απίθανος Tobby με την παράξενη μουσούδα και τις δύο «μύτες» (Βίντεο)

Shares 59

μουσούδα

Ένα αξιολάτρευτο σκυλί που κανείς δεν ήθελε, ξεδιπλώνει όλη τη γοητεία του στο νέο του αφεντικό

O Tobby γεννήθηκε με τη μουσούδα του χωρισμένη στα δύο και μοιάζει να έχει δύο μύτες. Είναι ένα αξιολάτρευτο σκυλί που όμως δεν κατάφερε να βρει οικογένεια και τελικά εγκαταλείφθηκε σε ένα καταφύγιο. Λίγο πριν τελειώσει η διορία για ανεύρεση νέου σπιτιού και έρθει η ευθανασία, η τύχη του άλλαξε.

μουσούδα

Ο  Todd Ray, διάσημος μουσικός παραγωγός που έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως ο Mick Jagger και οι Beastie Boys είναι επίσης ο ιδρυτής του Venice Beach Freakshow, με λειτουργία που θυμίζει καταφύγιο και έκθεση ζώων μαζί. Σε ένα μεγάλο χώρο στο σπίτι του έχει συγκεντρώσει και φροντίζει πολλά ζώα με δυσμορφίες τα οποία μπορεί κανείς να επισκεφτεί και να δει από κοντά. Όλα όμως ζουν κάτω υπό εξαιρετικές συνθήκες και απολαμβάνουν την προσοχή που κανείς δεν τους έδινε εξαιτίας της όψης του. Εκεί, βρίσκεται πλέον και αυτός ο αυστραλιανός ποιμενικός ο οποίος έχει κλέψει τις καρδιές όλων.

μουσούδα

μουσούδα

Ο Τοdd είναι περίπου δύο ετών, χαίρει άκρας υγείας και είναι εξαιρετικά παιχνιδιάρης – ειδικά όταν πρόκειται να του πετάξει κάποιος ένα μπαλάκι. Ο ιδιοκτήτης του δηλώνει γοητευμένος από το σκύλο, αλλά και όλα τα αλλόκοτα ζώα που έχει μαζέψει και φροντίζει. » Μας δείχνουν ένα σημαντικό μάθημα. Δεν υπάρχει φυσιολογικό και αφύσικο. Το μόνο θλιβερό είναι πως πια οι άνθρωποι θα προτιμούσαν να αφήσουν τον Tobby να πεθάνει, παρά να τον έχουν μαζί τους και αυτό επειδή η μύτη του είναι διαφορετική.

lifo.gr
 

Shares 59

Σχόλια


Read more:
Close