Μενού

Ένα βουνίσιο λιοντάρι πλησιάζει από την γάτα στο παράθυρο. Η αντίδραση της; Πρέπει να την δείτε! (Βίντεο)

Shares 65

λιοντάρι Το βουνίσιο λιοντάρι είναι γνωστό ως puma ή cougar και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη γάτα στην Αμερική αφού την πρωτιά έχει το Jaguar.Θα μπορούσαν να έχουν καταλάβει όλο το δυτικό ημισφαίριο αλλά η παρέμβαση των ανθρώπων τα έχει κάνει να μειωθούν σημαντικά. Συνήθως είναι πιο στενά δεμένα με τις εξη…

Το βουνίσιο λιοντάρι είναι γνωστό ως puma ή cougar και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη γάτα στην Αμερική αφού την πρωτιά έχει το Jaguar.Θα μπορούσαν να έχουν καταλάβει όλο το δυτικό ημισφαίριο αλλά η παρέμβαση των ανθρώπων τα έχει κάνει να μειωθούν σημαντικά. Συνήθως είναι πιο στενά δεμένα με τις εξημερωμένες γάτες παρά με τα άλλα αιλουροειδή. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε μια γάτα να αντιμετωπίζει ένα τέτοιο λιοντάρι σε μια επίδειξη θάρρους.

Η έξυπνη γάτα παραμένει ακλόνητη δείχνοντας την κυριαρχία της και χωρίς να αποσπάτε η προσοχή της ενώ το λιοντάρι μοιάζει απορροφημένο και είναι προφανές ότι θέλει να εισέρθει στο εσωτερικό του σπιτιού. Η εμφάνιση των ανθρώπων το έκαναν τελικά να υποχωρήσει.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το βουνίσιο λιοντάρι και τη γάτα.

fanpage.gr

Shares 65

Σχόλια


Read more:
Close