Μενού

Άκουσε μια κραυγή στο δάσος. Όταν πλησίασε είδε ότι ήταν ένα πλάσμα που είχε απελπισμένα ανάγκη για βοήθεια.. (Βίντεο)

Shares 162

πλάσμα Όταν ο Εμρέ Ολκέρογλου αποφάσιζε να πάει για ψάρεμα ένα πρωινό, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα συναντούσε ένα μικρό πλάσμα που είχε τόσο ανάγκη τη βοήθεια του.

Ο Εμρέ καθώς ψάρευε άκουσε ένα φρικτό ουρλιαχτό. Πλησίασε για να δει τι συμβαίνει και παρατήρησε ότι προέρχονταν από ένα κοντινό δέντρο.

 Όταν πλησίασε περισσότερο διαπίστωσε ότι ήταν ένα μωρό κουκουβάγια που με κάποιο τρόπο είχε μπλεχτεί σε μια πετονιά.
πλάσμα

Καθώς προσπαθούσε να την απελευθερώσει για ένα δευτερόλεπτο πίστεψε ότι δεν θα τα καταφέρει. Τελικά όμως όλα πήγαν καλά και το μικρό πλάσμα ήταν ξανά ελεύθερο να πετάξει στο δάσος.

Στην περιγραφή του βίντεο ο ευγενικός άντρας αναφέρει κάτι πολύ σημαντικό: «Για αυτό δεν πρέπει να αφήνετε πίσω σας σκουπίδια όταν πηγαίνετε για ψάρεμα ή όταν κάνετε οποιαδήποτε άλλη υπαίθρια δραστηριότητα.

Να παίρνετε πάντα μια σακούλα σκουπιδιών μαζί σας ή τουλάχιστον να τα μαζεύετε και να τα παίρνετε μαζί σας στις τσέπες σας. Προσπαθήστε να καθαρίσετε το σημείο όσο μπορείτε περισσότερο».

Φανταστείτε πόσο άσχημη θα ήταν η κατάληξη της μικρής κουκουβάγιας αν δεν την άκουγε ο Εμρέ. Και όλα αυτά γιατί κάποιος ξέχασε να μαζέψει την πετονιά του από το δέντρο..

 dinfo.gr

 

Shares 162

Σχόλια


Read more:
Close