Μενού

Αυστραλία: Καγκουρό «βρέφος» νομίζει ότι ο αστυνομικός που το μεγαλώνει είναι η … μαμά του [φωτό, βίντεο]

Shares 909

Καγκουρό Είναι γλυκύτατο, τρυφερό και δεν χορταίνει να «εξαφανίζεται» μέσα στον μάρσιπο της μαμάς του… Με τη διαφορά ότι ο Κούτζο, ένα μικρό καγκουρό, νομίζει ότι η μαμά του είναι ένας… αστυνομικός.

Το βίντεο με τον χαριτωμένο Κούτζο καταγράφει τις επιτυχημένες προσπάθειες να… βουτήξει μέσα στην μπλούζα του Σκοτ Μέισον, ο οποίος υπηρετεί σε αστυνομικό τμήμα της μικρής πόλης Κιου βορειοδυτικά του Περθ και έχει αναλάβει το μόλις τεσσάρων μηνών καγκουρό.

Ο μικρός Κούτζο, όπως εξηγεί ο Μέισον, έμεινε ορφανό όταν η μαμά του σκοτώθηκε από φορτηγό στην Δυτική Αυστραλία. Το μωρό της βρέθηκε μέσα στον μάρσιπο και παραδόθηκε στην αστυνομία της πόλης Κιου και έκτοτε ο Μέισον, ο οποίος μόλις απέκτησε παιδί, τον έχει αναλάβει σαν να μεγαλώνει ένα δεύτερο μωρό.

«Καθώς πρέπει να τρώει κάθε τρεις ώρες, θα είναι το μικρό παιδί μου, τη στιγμή που αποκτήσαμε με τη γυναίκα μου ένα μωρό», δήλωσε στο δίκτυο Perth Now ο Μέισον, ο οποίος είναι και διασώστης.

Εμπνευσμένος από τον μικρό Κούτζο, ο Μέισον επιθυμεί σύντομα να ιδρύσει ένα ειδικό κέντρο προστασίας ζώων άγριας φύσης στην πόλη που έχει μόλις 300 μόνιμους κατοίκους.

Καγκουρό

pronews.gr
 

Shares 909

Σχόλια


Read more:
Close