Μενού

Η σοκαριστική ιστορία της μοβ γάτας που συγκίνησε το ίντερνετ (Εικόνες)

Shares 388
Γάτα Βρέθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στην Καλιφόρνια και αν οι άνθρωποι του Nine Lives Foundation δεν της είχαν προσφέρει καταφύγιο, τότε μάλλον τώρα θα ήταν νεκρή. Η μόλις λίγων μηνών γάτα, είχε βαφτεί μοβ με μπογιά ρούχων και χρησιμοποιούταν σαν παιχνίδι για σκυλιά παράνομων κυνομαχιών.Το σώμα της …

Βρέθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στην Καλιφόρνια και αν οι άνθρωποι του Nine Lives Foundation δεν της είχαν προσφέρει καταφύγιο, τότε μάλλον τώρα θα ήταν νεκρή. Η μόλις λίγων μηνών γάτα, είχε βαφτεί μοβ με μπογιά ρούχων και χρησιμοποιούταν σαν παιχνίδι για σκυλιά παράνομων κυνομαχιών.Το σώμα της ήταν γεμάτο σημάδια από δαγκώματα και ήταν πολύ φοβισμένη. Οι άνθρωποι του καταφυγίου πίστευαν πως δεν θα καταφέρει να επιβιώσει και πως ακόμη και αν αυτό γινόταν, δεν θα μπορούσαν ποτέ να αφαιρέσουν την τοξική μπογιά από τη γούνα της.

Μετά από δύο μήνες περίθαλψης, φροντίδας και αγάπης, η εξέλιξή της είναι θεαματική και η μικρή γάτα δείχνει πια να έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Γάτα

Την ονόμασαν Smurf (Στρουμφ) εξαιτίας του χρώματος της που όμως πια έχει παραμένει σε ελάχιστα σημεία της γούνας της. Η μικρή πήρε βάρος, άρχισε να εξοικειώνεται με τους ανθρώπους, να παίζει και έκανε φιλίες.

Μια άλλη ταλαιπωρημένη από κακοποίηση γάτα που έχει χάσει την όρασή της, έγινε η νέα της φίλη και οι δυό τους είναι πια αχώριστες.

Γάτα

Σε μερικούς μήνες, ο Smurf θα είναι έτοιμος για να βρει ένα νέο σπίτι και μια οικογένεια που θα τον αγαπά. Ήδη η ιστορία του έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχει συγκινήσει πολλούς υποψήφιους που θέλουν να αναλάβουν την προστασία του. Προϋπόθεση είναι όμως πλέον να μην αποχωριστεί τη σύτροφό του, οπότε όποιος αποφασίσει πως τον θέλει θα έχει δύο απίστευτους φίλους στο σπίτι του.

Γάτα

Γάτα

Γάτα

lifo.gr

Shares 388

Σχόλια


Read more:
Close