Μενού

Πετάξτε χαρταετό ανάμεσα σε γαϊδουράκια! (Εικόνες)

Shares 25

γαϊδουράκια Σε ένα απόλυτα μεσογείτικο τοπίο, με φόντο την ανατολική πλευρά του Υμηττού, με ανθισμένες αμυγδαλιές, ελιές και σχοίνους, χωρίς καλώδια της ΔΕΗ και φασαρία, ελάτε να πετάξετε τον χαρταετό σας, να παρατηρήσετε τις άγριες ορχιδέες που φύονται στην περιοχή, να χαϊδέψετε τα γαϊδουράκια μας, να παρακολουθήσετε την καθημερινότητά τους και φυσικά να κολατσίσετε με ό,τι θα έχετε φέρει μαζί σας. Εμείς θα προσφέρουμε καφέ, τσικουδιά και λευκό κρασί.

Γενική είσοδος 3,00

γαϊδουράκια

Η Γαϊδουροχώρα είναι ένα κέντρο ενημέρωσης και εκπαίδευσης για το γαϊδουράκι. Μέσα από βιωματικά και διαδραστικά προγράμματα για σχολεία αλλά και δράσεις για ιδιώτες ξανασυστήνει στον σύγχρονο άνθρωπο αυτό το τόσο παρεξηγημένο ζώο και βάζει τις βάσεις για μια νέα σχέση μαζί του με κατανόηση και σεβασμό.

Παράλληλα εφαρμόζει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, προγράμματα υποστηρικτικής θεραπείας με γαϊδουράκια (DAT) – Ονοθεραπεία για παιδιά με ανάγκη υποστήριξης και παιδιά με αναπηρίες.

Προσπαθεί επίσης να προσφέρει δωρεάν επισκέψεις σε ιδρύματα και ειδικά σχολεία αλλά και να επισκέπτεται η ίδια, με κάποια από τα γαϊδουράκια της, αυτούς που δεν μπορούν να μετακινηθούν. Κάθε επίσκεψή σας βοηθάει το κοινωφελές μας έργο.

γαϊδουράκια

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

www.gaidourohora.gr

Tηλ. 6944 616160

Facebook: Γαϊδουροχώρα / Donkey΄s land

e-mail: [email protected]

Shares 25

Σχόλια


Read more:
Close