Μενού

Δύο τρομαγμένοι Σκύλοι είναι Παγιδευμένοι σε ένα Κανό. Όταν δείτε Ποιος τους Έσωσε, δεν θα Πιστεύετε στα Μάτια σας! (Εικόνες)

Shares 697

σκύλοι Δύο σκύλοι κλαψουρίζουν και γαβγίζουν ζητώντας βοήθεια επειδή είναι κολλημένοι σε ένα κανό μέσα στο νερό. Το κανό απομακρύνθηκε από την ακτή λόγω του ανέμου ενώ οι δύο σκύλοι βρίσκονταν μέσα. Τώρα μετανιωμένοι, προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή κάποιου για να τους βοηθήσει.Τότε, ένα Λαμπραντόρ…

Δύο σκύλοι κλαψουρίζουν και γαβγίζουν ζητώντας βοήθεια επειδή είναι κολλημένοι σε ένα κανό μέσα στο νερό. Το κανό απομακρύνθηκε από την ακτή λόγω του ανέμου ενώ οι δύο σκύλοι βρίσκονταν μέσα. Τώρα μετανιωμένοι, προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή κάποιου για να τους βοηθήσει.Τότε, ένα Λαμπραντόρ πηδάει μέσα στο νερό και κολυμπάει προς το μέρος τους για να τους σώσει! Ο Robbie φτάνει κοντά στο κανό κολυμπώντας αντίθετα στο ρεύμα. Τελικά, φτάνει αρκετά κοντά και ένας από τους δύο σκύλους που βρίσκονται στο κανό του πετάει το σκοινί για να το πιάσει.

Το Λαμπραντόρ τραβάει το κανό στην ακτή έχοντας ενθάρρυνση από κάποιους ανθρώπους που παρακολουθούν τη σκηνή. Και οι τρεις βγαίνουν έξω και σώζεται ακόμα και το κανό! Αυτό το Λαμπραντόρ είναι πραγματικός ήρωας!
fanpage.gr

 

Shares 697

Σχόλια


Read more:
Close