Μενού

Εικόνες Αποκάλυψης: Εκατομμύρια «θαυματουργά» σκαθάρια τρομοκρατούν την Αργεντινή! (video)

Shares 9

σκαθάρια Αντιμέτωποι με μία βιβλικών διαστάσεων εισβολή εκατομμυρίων σκαθαριών ήρθαν τρομοκρατημένοι παραθεριστές σε παραλίες της Αργεντινής.

Εικόνες από τις παραλίες της Mar de Ajo, 31 μίλια μακριά από την πρωτεύουσα Μπουένος Άιρες, θύμισαν στην καλύτερη ταινία τρόμου και στη χειρότερη… Αποκάλυψη.

Το ακόμα χειρότερο ωστόσο είναι πως, μέχρι στιγμής, δεν έχει βρεθεί κανείς να δώσει κάποια λογική εξήγηση για το πώς στο καλό – όπως επίσης και γιατί – «μαύρισαν» οι παραλίες.

Ορισμένοι βρήκαν έτσι ευκαιρία να κάνουν λόγο ακόμα και για το τέλος του κόσμου, θεωρώντας το ως «προμήνυμα» και «δυσοίωνη προειδοποίηση της επικείμενης καταστροφής»!

«Μοιάζει με το σκαθάρι Heteronychus Arator, γνωστό για τις μαζικές μεταναστεύσεις του την εποχή του ζευγαρώματος (καλοκαίρι/φθινόπωρο)», υποστήριξε πάντως ένας χρήστης του διαδικτύου, ενώ ένας άλλος συμπλήρωσε: «Παρασύρθηκαν από τους ανέμους μέσα στη θάλασσα και ξεβράστηκαν νεκρά ή ετοιμοθάνατα».

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, τα συγκεκριμένα σκαθάρια ζουν κάτω από τα έδαφος για περίπου δύο χρόνια και έπειτα βγαίνουν στην επιφάνεια για να ζευγαρώσουν. Ζουν για τέσσερις ακόμα ημέρες, ενώ η εκκόλαψη πραγματοποιείται κάθε χρόνο συνήθως τον Ιανουάριο.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, οι ντόπιοι προσπαθούν να πουλήσουν τα σκαθάρια μέσω ίντερνετ, ενώ κάποιοι προσφέρουν μέχρι και 46 δολάρια το κιλό. Και αυτό γιατί κάποιοι υποστηρίζουν ότι οι «θαυματουργές» εκκρίσεις αυτών των εντόμων μπορούν να ενισχύσουν την άμυνα του οργανισμού ενάντια στον καρκίνο, το AIDS, το άσθμα και το διαβήτη, μεταξύ άλλων ασθενειών.

 newsbomb.gr

 

Shares 9

Σχόλια


Read more:
Close