Μενού

Την είχαν Κλειδωμένη και την Κακοποιούσαν. Όταν τελικά Ένιωσε Αγάπη… Προσέξτε τα Μάτια της! (Βίντεο)

Shares 7K

Βίντεο Φαίνεται απίστευτο στους περισσότερους, αλλά όμως υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν πως το να δέσεις ένα σκύλο και να τον αφήσεις σε απομόνωση είναι κάτι εντελώς φυσιολογικό.

Τέτοιοι άνθρωποι, όπως και στην περίπτωση στο βίντεο που ακολουθεί, αρνούνται να παρέχουν την κατάλληλη ιατρική φροντίδα, αγάπη και υποστήριξη που κάθε σκύλος χρειάζεται για να ζει μια ισορροπημένη ζωή.
Η Sarah ήταν καλυμμένη με μύγες και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης της ήξερε πως χρειαζόταν αγάπη. Όχι κάτι τρελό, έστω ένα χάδι στο κεφάλι που σχεδόν όλοι οι σκύλοι λατρεύουν. Αλλά ο ιδιοκτήτης της αρνούνταν γιατί θεωρούσε πως ήταν πολύ “αηδιαστική”.

Ευτυχώς, μια εκπληκτική ομάδα από διασώστες πήραν τη Sarah μακρυά από αυτές τις απάνθρωπες συνθήκες, την καθάρισαν και της έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.
Τώρα, μπορεί πλέον να μάθει τι σημαίνει πραγματικά το να είσαι σκύλος. Για πολύ καιρό ήταν απόμακρη, αλλά σιγά σιγά άρχισε να δείχνει πως λατρεύει την επαφή με τους ανθρώπους. Αυτά τα ζώα είναι πολύ κοινωνικά, οπότε το να τα απομονώνεις είναι ότι χειρότερο μπορείς να τους κάνεις.
Σήμερα είναι μια χαρά στο νέο της σπίτι και είναι περιτριγυρισμένη από αγάπη και σεβασμό. Δείτε την ιστορία της στο βίντεο που ακολουθεί:

toocute.gr

Shares 7K

Σχόλια


Read more:
Close