Μενού

Δύο κουτάβια έπεσαν σε ένα λάκκο με μια κόμπρα. Τότε κάτι απίστευτο συνέβη.. (Eικόνες)

Shares 303

κουτάβια Πολύ συχνά διαβάζουμε ιστορίες με ζώα που είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι είναι αληθινές. Η ακόλουθη είναι σίγουρα μια από αυτές..

Η συγκεκριμένη ιστορία έλαβε χώρα στο ινδικό κρατίδιο του Πουντζάμπ. Δύο μικρά κουτάβια κατά λάθος έπεσαν σε ένα βαθύ λάκκο. Ένα ξεραμένο πηγάδι.

 Το πηγάδι ήταν πολύ βαθύ και τα κουτάβια δεν μπορούσαν να βγουν μόνα τους έξω. Όταν ο ιδιοκτήτης τους συνειδητοποίησε ότι έλειπαν, άρχισε να τα ψάχνει. Μετά από αρκετή ώρα αναζήτησης στο κτήμα του, είδε τη μητέρα τους να πλησιάζει το ξεραμένο πηγάδι του και να ουρλιάζει ασταμάτητα.

Πήγε κοντά και κοίταξε στο βάθος του πηγαδιού. Αυτό που αντίκρισε ήταν πραγματικά τρομακτικό..

Τα κουτάβια κάθονταν φοβισμένα το ένα δίπλα στο άλλο ενώ πολύ κοντά τους βρίσκονταν μια βασιλική κόμπρα!

Περιέργως, το φίδι δεν κινούνταν απειλητικά εναντίον τους.Το αντίθετο μάλιστα. Στέκονταν μπροστά τους, προσπαθώντας να τα προστατεύσει!

κουτάβια

Ο τρομαγμένος ιδιοκτήτης των κουταβιών κάλεσε αμέσως τις αρχές. Μέχρι να έρθει όμως η βοήθεια πέρασαν 48 ώρες. Όλες αυτές τις ώρες τα κουτάβια ήταν εγκλωβισμένα στο πηγάδι με την κόμπρα χωρίς να πάθουν το παραμικρό!

Όταν επιτέλους έφτασε η βοήθεια, η κόμπρα οδηγήθηκε στο δάσος και αφέθηκε ελεύθερη ενώ τα κουτάβια κατέληξαν, σώα και υγιέστατα, στην αγκαλιά του ιδιοκτήτη τους.

Αυτή η ιστορία αποδεικνύει ότι ακόμα και τα πιο επικίνδυνα πλάσματα στη Γη, ξέρουν καλά τι σημαίνει να βοηθάς κάποιον που έχει ανάγκη..

 dinfo.gr
Shares 303

Σχόλια


Read more:
Close