Μενού

Γεννήθηκε γουρουνάκι με όρχεις αντί για… μάτια! (photo)

Shares 10

γουρουνάκι Πανικό, με δόσεις… ανησυχίας, έχει προκαλέσει μια φωτογραφία ενός μικρού γουρουνιού που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Και πώς όχι όταν αυτό φαίνεται να έχει γεννηθεί με τους «κολλητούς» του.. ψηλού των ανδρικών γεννητικών οργάνων αντί για… μάτια!

Το μυστήριο πλάσμα μάλιστα με τα μάτια-όρχεις, παρά το γεγονός ότι φέρεται να ήταν ζωντανό, θανατώθηκε, προκειμένου να ανακουφιστεί από τον πόνο που ενδεχομένως θα αντιμετώπιζε μεγαλώνοντας. Παραμένει άγνωστο πάντως πού γεννήθηκε το άτυχο γουρουνάκι (πιθανότατα πάντως στην Αμερική), ενώ αμφιβολίες υπάρχουν ακόμα και για το φύλο του.

«Δεν είμαι σίγουρος αν ήταν αρσενικό ή θηλυκό. Ξέρω ότι ήταν ζωντανό, αλλά πιθανότατα εγκεφαλικά νεκρό», σχολίασε ο χρήστης του Reddit που ανέβασε τη φωτογραφία στο διαδίκτυο, συμπληρώνοντας λίγο αργότερα: «Για όσους ισχυρίζονται ότι η φωτογραφία είναι επεξεργασμένη, μπορώ να εγγυηθώ ότι είναι πέρα για πέρα πραγματική».

Και συνέχισε, εξηγώντας: «Με τέτοιο ποσοστό ενδογαμίας στα δισεκατομμύρια γουρούνια που γεννιούνται στις ΗΠΑ, οι μεταλλάξεις είναι συχνό φαινόμενο. Είναι όπως ακριβώς και με τους ανθρώπους που γεννιούνται με περισσότερα όργανα ή χρωμοσώματα»…

Πέρυσι εξάλλου, δύο «μεταλλαγμένα» γουρουνάκια (ένα μάλιστα με πέος στο μέτωπο) είχαν γεννηθεί στη Σκωτία, ενώ τον περασμένο μήνα έκανε την εμφάνισή του ένα ακόμη με πρόσωπο… μαϊμούς!

Οι ειδικοί ισχυρίστηκαν τότε ότι αυτό ήταν το αποτέλεσμα της περιβαλλοντικής ρύπανσης…

 γουρουνάκι
newsbomb.gr
Shares 10

Σχόλια


Read more:
Close