Μενού

Θα σας κάνει να δακρύσετε: Ο πιστός σκύλος που περιμένει μάταια το δολοφονημένο αφεντικό του

Shares 352

Σκύλος πιστός σκύλος αφεντικό Για δύο εβδομάδες ο εικονιζόμενος σκύλος παρέμενε ακούνητος και βλοσυρός έξω από το σπίτι του συντρόφου του, του 54χρονου Hatem Abuharbid, στο Τέξας. Ο άτυχος άνδρας δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια ληστείας στο κατάστημα που εργαζόταν στις 7 Φεβρουαρίου.

Οι γείτονες είδαν το σκύλο του να κάθεται, άγρυπνος φρουρός, έξω από το σπίτι του, περιμένοντας μάταια την επιστροφή του. «Έδειχνε χαμένος», περιέγραψε γειτόνισσα στο δίκτυο KTRK. «Ακολουθούσε τα αυτοκίνητα και μόλις συνειδητοποιούσε πως δεν ήταν το αυτοκίνητο του Abuharbid, στεκόταν ακίνητος, αβοήθητος».

Ο 54χρονος έχασε τη ζωή του όταν οι δράστες της ληστείας τον πυροβόλησαν στον μηρό. Η σφαίρα τον βρήκε σε αρτηρία με αποτέλεσμα να εκπνεύσει λίγο αργότερα στο νοσοκομείο. Ο σκύλος δεν ήξερε τι έχει συμβεί στον σύντροφό του αλλά δεν πλησίαζε κανέναν από τους γείτονές του που προσπαθούσαν να τον παρηγορήσουν, περιμένοντας να επιστρέψει «ο δικός του άνθρωπος».

Οι γείτονες του άφηναν φαγητό και νερό αλλά το σκυλί δεν ήθελε κανέναν και τίποτα. Τελικά ύστερα από δύο εβδομάδες μια γυναίκα τον κατάφερε να την ακολουθήσει. «Έχασε τον ιδιοκτήτη του, τον καλύτερό του φίλο», περιέγραψε η γυναίκα, «εξακολουθούσε να τρέμει κάθε φορά που τον άγγιζα».

Η γυναίκα θα κρατήσει τον σκύλο μέχρι να τον υιοθετήσει ο αδελφός του Abuharbid…

Σκύλος πιστός σκύλος αφεντικό Σκύλος πιστός σκύλος αφεντικό Σκύλος πιστός σκύλος αφεντικό Σκύλος πιστός σκύλος αφεντικό

newsbeast.gr

Shares 352

Σχόλια


Read more:
Close