Μενού

Απίστευτος κτηνίατρος τρώει πρωινό με ένα παραμελημένο pit bull…

Shares 510

κτηνίατρος Pit Bull Ο Andy Mathis , κτηνίατρος στο Elberton Georgia στην Αμερική , ήτανε έτοιμος να τα μαζέψει και να πάει σπίτι του , μετά από μια κουραστική μέρα.

Περίπου την ώρα που το ιατρείο του έκλεινε μια κυρία πήρε τηλέφωνο για ένα πεινασμένο και ταλαιπωρημένο σκυλάκο που βρήκε σε ένα χωματόδρομο.
Ο Δρ. Mathis της είπε να φέρει το σκυλί  να το δει.

Η γυναίκα έφτασε στο κτηνιατρείο  με ένα  θηλυκό  γκρι πίτμπουλ σε φρικτή κατάσταση.

Ο Δρ. Mathis δεν ήταν σίγουρος ότι θα ζούσε το σκυλάκι , έτσι στράφηκε προς τους συναδέλφους τους λάτρεις των ζώων του στο Facebook για βοήθεια και υποστήριξη. «Είχα, λοιπόν, 2 επιλογές,” ο Δρ Mathis έγραψε στο Facebook. “Μπορώ να την βάλω για ύπνο. Ή να προσπαθήσω να τη σώσω . Γι ‘αυτό και ρώτησε  το σύμπαν … επίσης γνωστό  ως το Facebook … και το σύμπαν είπε «Δοκίμασε να την σώσεις » .Το σύμπαν της έδωσε και όνομα και όπως είπαν, «μισούμε τη σκέψη ότι κάθε κατοικίδιο ζώο  φεύγει από τη ζωή χωρίς ένα όνομα,« έτσι την βάφτισαν Graycie Clair .Το Graycie – με “Y” που σημαίνει Γκρι!!

Στο συγκινητικό βίντεο που ακολουθεί, ο Δρ Mathis κάθεται με Graycie στο κλουβί στην προσπάθεια του να την ενθαρρύνει να φάνε  πρωινό. Από αυτό το σημείο, η Graycie είχε ήδη κάνει σηματικη πρόοδο και άρχιζε  να παίρνει βάρος, αλλά έχει σοβαρά ζητήματα εμπιστοσύνης. Ο Δρ Mathis αντιμετωπίζει αυτό το σκυλί με τέτοια ευγένεια και σεβασμό, δείχνοντάς της ότι μπορεί να απολαύσει ελεύθερα χωρίς φόβο  το γεύμα της. Παίρνει ακόμα και το δικό του πρωινό , τρώγοντας  από ένα ίδιο μπολ  για να της δείξει ότι είναι ίσοι.
Περιμένετε μέχρι να δείτε την Graycie πως αντιδρά στην απίστευτη χειρονομία του σωτήρα της. Τελικά θα φάει το πρωινό της;

allaboutdogs.gr

Shares 510

Σχόλια


Read more:
Close