Μενού

Κάθε φορά που γεννούσε της έπαιρναν το μωρό της, αυτή τη φορά όμως αποφάσισε να…

Shares 603


αγελάδα Η Clarabelle είναι μια αγελάδα γαλακτοπαραγωγής που έχει περάσει ολόκληρη τη ζωή της σε ένα αγρόκτημα. Την χρησιμοποιούσαν κυρίως για παραγωγή γάλακτος, και, δυστυχώς, δεν την φρόντιζαν τόσο καλά όσο θα έπρεπε.

Κάθε χρόνο που η Clarabelle γεννούσε, οι ιδιοκτήτες του αγροκτήματος της έπαιρναν το μοσχαράκι της λίγο μετά τη γέννησή του…

αγελάδα

Όταν, δε, σταμάτησε να θεωρείται «χρήσιμη» για το αγρόκτημα, η Clarabelle εστάλη στο σφαγείο. Ευτυχώς για την ίδια όμως, επενέβη η οργάνωση Edgard’s Mission και της έσωσε τη ζωή. Την μετέφεραν σε ένα στοργικό καταφύγιο όπου πλέον μπορούσε να ζήσει ελεύθερη και ασφαλής.

αγελάδα

Λίγο μετά την άφιξή της στο καταφύγιο, η Clarabelle έμεινε έγκυος. Το προσωπικό την παρακολουθούσε στενά, εξασφαλίζοντας ότι θα είχε όλη τη βοήθεια χρειαζόταν για να γεννήσει με ασφάλεια.

Ωστόσο, καθώς πλησίαζε η μεγάλη ημέρα, η Clarabelle άρχισε να περιπλανιέται όλο και πιο μακριά και να κρατάει τις αποστάσεις της από τους φροντιστές της.

αγελάδα

Μπερδεμένοι και ανήσυχοι με την συμπεριφορά της, τα μέλη του προσωπικού άρχισαν να την ψάχνουν. Σύντομα όμως συνειδητοποίησαν ότι η Clarabelle είχε περιπλανηθεί μακριά και είχε ήδη γεννήσει το μοσχαράκι της. Κρατούσε το μωρό της κρυμμένο ανάμεσα στα ψηλά χορτάρια μακριά από τις εγκαταστάσεις, έτσι ώστε κανείς να μην μπορέσει να τη χωρίσει ξανά από το παιδί της!

αγελάδα

αγελάδα

Η μικρή Valentine γεννήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου και – προφανώς – το όνομά της το πήρε από την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Μεγάλωσε ασφαλής και ήσυχη στο πλευρό της μητέρας της στο καταφύγιο.

αγελάδα

αγελάδα

Δείτε την καταπληκτική ιστορία της Valentine στο βίντεο που ακολουθεί:

fanpage.gr

Shares 603

Σχόλια


Read more:
Close