Μενού

Αυτός ο άνδρας παρατηρεί ένα νεογέννητο ελαφάκι στη μέση του δρόμου και μετά παρατηρεί κάτι που τον αφήνει με το στόμα ανοιχτό (Βίντεο)

Shares 703

ελαφάκι Όταν αρχίσετε να βλέπετε αυτό το βίντεο, ίσως να υποθέσετε πως ο Steve Knoop και οι φίλου του ήρθαν αντιμέτωποι με ένα ελαφάκι που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο. Ήταν ξαπλωμένο στη μέση του δρόμου και τα πόδια του ήταν έτσι τοποθετημένα ώστε μοιάζουν τραυματισμένα.

Ευτυχώς, οι άνδρες το είδαν και το πλησίασαν προσεκτικά ώστε να δουν την κατάστασή του. Θα ακούσετε να μιλούν με ενδιαφέρον για το τι μπορεί να συμβαίνει στο μικρό πλάσμα όταν τελικά καταλήγουν στο γεγονός πως πρόκειται για ένα νεογέννητο μωρό που γεννήθηκε στη μέση του δρόμου.

Διαπιστώνουν πως δεν είναι τραυματισμένο και η μητέρα του παρακολουθεί τη σκηνή από την άκρη του δάσους. Το να μετακινήσουν το μικρό ελαφάκι ήταν η μόνη προφανής λύση αφού το να το αφήσουν εκεί θα διακινδύνευε τη ζωή του. Ο Paul με απαλές κινήσεις το σηκώνει και το μεταφέρει προς το δάσος όπου και το μικρό ελαφάκι πατά στα πόδια του και φεύγει.
Δείτε το όμορφο βίντεο παρακάτω.

fanpage.gr

Shares 703

Σχόλια


Read more:
Close